Tänään piti nukkua pitempään, mutta kerrankin sain itseni ylös sängystä etuajassa. Ei mitenkään oma-aloitteisesti, vaan siksi, että äiti lähti ensimmäistä kertaa loman jälkeen töihin ja heitti isäni samalla hammaslääkäriin. Qaro ei sitten kauheasti tykännyt jäädä yhtäkkiä ”kokonaan yksin”, joten se alkoi uikuttaa ja ulista ja pitää kauheaa itkuääntä. Ei siinä voinut nukkua. Piti sitten ärsyyntyneenä kömpiä ylös ja valittaa sille makuuhuoneen portin takaa, että voisi olla vaihteeksi vähän hiljempaa kun ei kerran yksin ole ja muitakin tulee kohta kotiin. Aluksi heti kun menin jonnekin nurkan taakse ja olin hiljaa, niin ulina alkoi uudestaan, mutta se lopetti, kun laitoin Nightwishin soimaan kaiuttimista.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Näin yöllä sitten ihan hämärää unta. Siinä oli taas koulupäivä, mutta koulussa oli myös SK. NN suhtautui minuun hieman paremmin kuin edellisen päivän unessa, vaikka ei katsonut vieläkään minuun. Hän ei kuitenkaan tuntunut sellaiselta niin välinpitämättömältä, että se olisi kauheasti sattunut. Ja unessa SK oli ihastunut minuun (miten niin minulla narsistisia unia?). Satuin vahingossa kuulemaan, miten hän jutteli Salaiselle Ystävälle ja herra Friikille, että pitäisiköhän hänen kysyä minulta, että tykkäsinkö minä riparilla hänen hiuksistaan. Siihen Salainen Ystävä sanoi, että sehän oli itsestäänselvyys, että minä tykkäsin. Sitten hän sanoi, että oli selkeää, että minä tunsin jotain SK:ta kohtaan. Herra Friikki oli jotenkin skeptinen. Hän sanoi, että ei oikein usko siihen, koska ei ole saanut sellaista tunnetta, että asia olisi niin.

 

Sitten kun tulin kotiin hieman pyörällä päästäni, tajusinkin, että meillä odotti yksi Nanin kaveri, yksi ruotsalainen. Minä puhuin hänelle englantia ja hän puhui minulle joko englantia tai suomea, koska osasi sitä hieman. Ei oikein muuta mainittavan arvoista tuosta unesta.

 

Mitäs vielä? No, tänään pitäisi hieman siivota. Ja varmaan jotain muutakin. Päätä särkee jotenkin, kun tuli nukuttua kauhean huonosti. Heräiltyä kesken yön ja sitten ei saanut nukuttua enää uudestaan pitkään aikaan ja sitten heräsi taas. Äh, tekisi mieli katsoa TSH. No, miksipäs ei? Kyllähän sen tässä vielä ehtisikin. Laittaa vain taustalle, kun siivoaa. Isänikin tulee varmaan kohta kotiin, niin ei voi jatkaa Nightwishin kuuntelua.

 

On kyllä äärettömän monikäyttöistä musiikkia, jos se toimii koirankin hiljentäjänä. En minä pahemmin tykkää olla koiran kanssa kauheasti tekemisissä, mutta voin silti joskus ohimennen sanoa sille jotain, jos se uikuttaa ja ollaan kaksistaan kotona. Ehkä se sillekin on kivempi.

 

Nyt TSH:lle kuitenkin.