ÄIDINKIELEN ESSEEKOE HUOMENNA!!!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

2 PÄIVÄÄ MATIKAN YO-KIRJOITUKSIIN!!!

4 PÄIVÄÄ ENGLANNIN KIRJALLISEEN YO-KOKEESEEN!

7 PÄIVÄÄ KEMIAN YO-KIRJOITUKSIIN!

16 PÄIVÄÄ BIOLOGIAN YO-KIRJOITUKSIIN!

 

***

 

No niin. Nyt se kuolee. Huomenna esseekoe. Huomenna NN. Ylihuomenna MAOL:n ja laskimen jättäminen kouluun. Ja vaikka olenkin yrittänyt laskea matikkaa, niin minä menen edelleen siinä analyyttisen geometrian kurssissa. Siis oikeasti. Onneksi pieni paniikki alkaa jo iskeä. Ei se muuten ole kiva, mutta sittenpähän ainakin tajuaa laskea ja siihen pystyy tehokkaammin eikä jumita samassa osiossa koko päivää, kun yrittää laskea melkein kaikki tehtävät.

 

Ulkona sataa vettä. Heräsin myöhemmin kuin piti. Ärsyttää. Ja realismi ärsyttää myös: en minä pysty laskemaan kymmentä kurssia matikkaa yhdessä päivässä. Koska kun eilen tulee esseekokeen jälkeen kotiin, niin sitten on henkisesti varmaan aika törkeän väsynyt, eikä se matikka kauheasti luista. Ja miten lasket matikkaa sitten ilman laskinta ja MAOL:a?

 

Vähän pitää siis pitää kiirettä, jos meinaan opetella ne asiat tämän päivän aikana. Ja esseekoekin hermostuttaa tietysti ihan törkeästi. Ja NN myös vähän. Se kuitenkin ehkä vähiten. Eli voitte nyt miettiä, jännitänkö minä NN:n kohtaamista vähemmän kuin olisi luullut, vai jännitänkö matikkaa ja äidinkieltä niiiin törkeän paljon enemmän.

 

Päätäkin särkee.