Jotenkin taas tuntuu, että vähän asiat lähtevät parempaan suuntaan. Olin tänään eläinlääkärillä Dostojevskin ja Tinellin kanssa. Molemmat saivat antibioottikuurin, vaikka Tinellillä se on vain testaus, josko suussa olisi vain jokin tulehdus, joka hoituisi niillä antibiooteilla. Mutta jos oireet jatkuvat, niin sitten pitää rauhoittaa Tinelli, jotta sen suuhun pääsee katsomaan kunnolla ja jos on tarve vaikka poistaa jokin kipua aiheuttava hammas, niin sekin on sitten mahdollista.

Ja Tinelli ja Dostojevski ovat nykyään paljon läheisempiä ja tulevat paremmin toimeen. Ehkä tuo uusi ja hieno ja iso häkki on vähän liiankin iso neljälle rotalle, kun niillä on niin paljon tilaa, että toisia pystyy välttelemään tarvittaessa niin hyvin, ettei keskenään toimeen tuleminen ole välttämätöntä. Nyt kun ne ovat olleet  sitten pienessä häkissä kaksistaan ja vähän pelottavissakin paikoissa, niin ne ovat saaneet turvaa vain toisistaan ja ovat nukkuneet vierekkäin ja nyt tänään jopa alkaneet pesemään toisiaan, mikä on ihan älytön yllätys.

Eläinlääkäri piti Dostojevskia kuitenkin yleisesti todella hyväkuntoisena ottaen huomioon, että se on jo yli kaksivuotias. Jalkaan hän ei sanonut mitään, vaan oli sitä mieltä, että se luultavasti on jo paranemassa, mutta kyhmy voi johtua esimerkiksi siitä, että se on Doskun pudotessa vähän nyrjähtänyt ja sitten parantunut vähän oudosti.

Ja Dostojevski on muutenkin ollut pirteämpi ja kun olen pystynyt tarkkailemaan sitä enemmän, olen saanut puututtua ainakin välillä siihen kauheaan rapsuttamiseen.

Eilen myös se netti-ihminen soitti ja sanoi, että minähän tulen sitten hänen ja hänen ja muutaman muun hänen tuttunsa kanssa sitten jonnekin ulkomaille heinäkuun lopulla. Noin yksinkertainen juttu. Olen ehkä ollut liikaa ylineuroottisten ihmisten seurassa, kun en voinut lainkaan käsittää, että joku tuollainen voisi olla noin helppoa ja yksinkertaista, eikä siitä tarvitsisi tehdä mitään elämän suurinta kysymystä.

Olen kyllä nyt vaihteeksi ihan kauhean väsynyt, mutta pitäisi jaksaa vielä ne vieraatkin tänään. Ääh. Muuten ei kyllä ole kauheasti valittamista tällä hetkellä.