Anteeksi kielenkäyttöni, mutta siis voi vittu miten vihaan brittiläisiä taloja! Kutsuvat itsejään vielä sivistyneeksi maaksi, vaikka talot eivät tuo niin minkäänlaista suojaa, vaan sisällä on jatkuvasti sama lämpötila kuin ulkona! Yöllä oli vain 13 astetta, joten sama oli sisällä. En saanut nukuttua melkein lainkaan, koska hytisin vain, vaikka minulla oli ylimääräinen huopakin, koska osasin ainakin hieman varautua brittien paskoihin taloihin. Yritin nukkua pallona niin että olin kokonaan peiton alla, koska toivoin, että oma hengitykseni voisi lämmittää, mutta eihän siitä mitään apua ollut. Ja nyt on kurkku kipeä ja olo on ihan paska. Nyt kun olen lähdössä töihin, pukeuduin samaan tapaan kuin silloin kun lähden talvisin Suomessa ulos: Alle toppi sekä ylimääräiset pyöräilyhihat (vähän kuin sukkahousut, mutta käsivarsille), päälle pitkähihainen paita, jonka päälle vielä pusero. Niin ja tietysti laitoin Harley Quinn -polvisukat farkkujen alle. Ja aion ottaa vielä takin mukaan töihin. Ja nyt istun huppu päässä, koska muuten päähän tulee kylmä. Pitää varmaan käydä Primarkissa haalimassa kaikkea talvikamaa, jotta selviän loppuajasta täällä.

Ja vittu että vituttaa ne saatanan tyhmät hanatkin! Miten muka voin lämmitellä käsiä vedessä, kun toisesta tulee vain kylmää vettä ja toisesta tulee myös kylmää, kunnes parin minuutin valuttamisen jälkeen se muuttuu tulikuumaksi. Vissiin pitäisi laittaa tulppa ja kokeilla saada kylmän ja kuuman veden suhde oikeaksi ja lillutella käsiä siinä tyhmässä pikkualtaassa sen viisi sekuntia, kun vesi on sopivan lämpöistä ennen kuin se jäähtyy täällä vitun jäätalossa.

Mutta hienot kuulakärkikynät jaksavat lämmittää mieltä. Kun kirjoitin kandityötä, töissä oli tuollaisia erivärisiä kyniä, mutta kun olisin halunnut hankkia sellaiset kotiinkin, en meinannut löytää niitä mistään. No nyt niitä sitten on.

kyn%C3%A4t.jpg