Joo. Ehkä voi sanoa, että minulla on tylsää tai ehkä olen vain päättänyt rohkaistua noiden miesjuttujen suhteen, mutta kun en saanut yöllä oikein nukuttua, niin mietin sitten tätä asiaa ja ajattelin, että mitä hemmettiä minä sitä Koodariopettaja-juttua lykkään, kun kai järkevintä olisi yrittää jotenkin ylläpitää kontaktia häneen NYT eikä sitten kuukauden päästä. Joten tänään lähti LinkedIn-pyyntö personoidun viestin kanssa. Sinänsä ihan neutraali, koska laitoin siihen vain hymiön. Toisaalta sen voi tulkita, että aah, toi on ehkä kiinnostunut. Tai sitten niin, että "Amia, tuossa on vaan pelkkä hymiö, mitä vittua sä oikeen haluat?". Tai perusneutraali: aah, pyyntö, jossa on hymiö mukana, kiva.

No, nyt otan sen uuden perusasenteeni: katsotaan mitä tapahtuu. No, ensimmäisenä tapahtuu tosin kirjatenttiin lukeminen. Välillä tosin siinä ohessa ajatus harhailee, niin voin juonia seuraavaa suunnitelmaa Koodariopettajan suhteen. Lesterin osuus on nyt hautumassa ja se on kyllä nyt ihan Lesterin oma tehtävä ottaa se pallo sieltä hänen puoleltaan kenttää ja tehdä sille jotain.

Oho, Koodariopettaja hyväksyi jo LinkedIn-pyyntöni. Hmm. Eli Koodariopettaja vastaa LinkedIn-pyyntöön nopeammin kuin Lester vastaa hänelle osoitettuun suoraan WhatsApp-viestiin. Ihan vain huomiona.