Meidän koulussa oli pakollinen osallistuminen wanhojen tansseihin, joten mitäpä mahdollisuutta minulla olisi ollut siitä livistää. Sain kuitenkin huonolla tuurilla (satuin olemaan pois ensimmäiseltä tunnilta) parikseni koulun neron, herra Friikin, jolle tanssien oppiminen tuntui olevan ihan mahdoton tehtävä. Sinänsä oli kuitenkin hyvä, että sain hänet, koska aina silloin välillä, kun en ollut loputtoman tuskautunut siihen, että tanssit eivät sujuneet, meillä oli ihan hauskaa. (Tarkemmat kuvaukset wanhoista löytyy blogista Helmikuun kirjoituksista (tanssit olivat 14. ja 15. päivä, joten kirjoitukset ovat siinä tienoilla myös).)

AmiaFriikki1.jpg

Kuvan tanssi on kehruuvalssi, joka tanssittiin ensimmäisenä. (Herra Friikin kasvoja ei näy, joten en riko hänen yksityissuojaansa, koska häntä ei voi tunnistaa, enhän?) Ja siinä on minun tukkani,selkäni ja pukuni. Minun tukkani näyttää kauhean tummalta tuossa kuvassa, sellaiselta likaisenvaalealta, mutta minä itse tykkään tuosta kampauksesta. Ja tuosta puvusta, joka oli minun mielestäni ihan törkeän nätti. Ei kun ei, ei nätti, vaan kaunis. Tässä kuvassa näkyy myös herra Friikin puvun sinisyys (joka on äärettömän negatiivinen asia).

AmiaFriikki2.jpg

Tässä kuvassa minun puvustani saa oikeastaan parhaimman kuvan. Se oli sellainen täykello, jossa oli tuota kangasta laskostettuna niin paljon, että saatoin ottaa helmasta molemmilla käsillä kiinni ja nostaa kädet suoraan sivuille, mutta kangas ei edes suoristunut kokonaan. Se näytti sitten törkeän mahtavalta kun pyörähti ja alla oli vielä musta tylli, joka näkyi silloin vähän. Tässä (ja edellisessäkin) kuvassa näkyy myös hieman sitä niskarusettia, jolla tuo niskaosa laitettiin yhteen (siinä oli pieni kiinnityssysteemi, jotta ei tarvitsisi tunkea päätä mistään läpi). Tässä kuvassa näkyy myös asia, jota herra Friikki ei saanut reilun kahden kuukauden harjoittelun aikana opittua: käsi. Se käsi näkyy sivulla, vaikka se pitäisi pitää selän takana tyylikkäästi. Tämä tanssi on Lachon.

AmiaFriikki3.jpg

Tämä tanssi on Pompadur, joka oli yksi minun suosikkitansseistani. Tässä tanssissa näkyy äärettömän hyvin huono tanssiote. Tämä tanssi oli loppuvaiheella, joten olin luultavasti aika törkeän väsynyt jo tuossa kohtaa, joten koska meidän tanssiotteet oli kiinni siitä, missä ja miten minä pidin käsiäni, tämä tanssiote näyttää tuollaiselta puolivetelältä, kun kädet roikkuvat noin alhaalla (ja herra Friikki hengittää minun korvaani x_x). Ja kuvassa näkyy myös minun hieno Sormukseni, joka roikkuu kaulassa. Sormus on eri mitä normaalisti (se on jotakuinkin käyttämätön ja kiiltävämpi) ja ketju on myös eri (kiiltävän hopeinen ja lyhyempi).

Amiaruusu.jpg

Tässä on kuva minusta ihan loppuvaiheessa, kun "yllätysruusut" on jaettu. Tässä kuvassa näkyy ihan pikkupikkuisen se, millaisia vaatteita käytin edellisenä kesänä (ja vastaus on siis T-paitoja, kuten kädestäni hieman näkeekin). Tämä on myös hyvä kuva sen suhteen, että siinä näkyy se, miltä minun pukuni näyttää silloin, kun sen kanssa ei liikuta. Ja jotenkin minä tykkään kauheasti selästäni näissä kuvissa. Minun selkäni näyttää melkein laihalta tai jotain.

AmiaFriikkiRuusuvalssi.jpg

Tämä kuva on aika huonolaatuinen, koska jouduin zoomaamaan sitä hieman, kun se kuva oli niin paljon isompi ja minä ja Friikki kauhean takana. Tässä on meidän versiomme neliövalssista. Minulla oli vähän ongelmia, minne laittaa tuo ruusu, joten näköjään sitten päädyin tökkimään sillä herra Friikkiä korvaan. Tässä kuvassa näkyy myös se, että minä olen kengillä pitempi kuin herra Friikki. Tästä näkee myös hieman sivuprofiiliani, joka on ihan järkyttävä, mutta tämä oli ainoa edes jotenkin järkevä valssikuva, joten päätin laittaa sen silti. Enkä minä hymyile. Muistaakseni yritin näyttää kauniilta ja itsevarmalta ja hymyilevältä, mutta näköjään en sitten onnistunut siinä kovin hyvin (en hymyile yhdessäkään 41 kuvasta, jotka äitini otti).

Tässä olivat sitten nämä kuvat wanhoista. The End. Tai jotain.