...kaikki on turhuutta. Joo, teki mieli heittäytyä oikein uskonnolliseksi ja sitten laitoin tuon otsikon. Ei sillä, ihan hyvin se kaikkea kuvaa.

NN on värjännyt taas hiukset. Mustiksi, kuten ennenkin, joten en siksi huomannut sitä heti. Minun käteni ovat jääkylmät aina koulusa, joten sen sijaan, että ne näyttäisivät siroilta ja valkoisilta unelmakäsiltä, ne ovat jotain punertavan ja violetin väliltä. Ja vain siitä syystä, että minulla on kylmä, tein mitä tahansa, puin päälleni miten monta vaatekertaa hyvänsä.

Alan taas osoittaa niitä tyypillisiä masentuneen ihmisen oireita: Kärsin unettomuudesta, herään liian aikaisin, kärsin väsymyksestä ja voimattomuudesta, mielialat heittelehtivät... Mikä on suoraan sanottuna ihan p-juttu. Tänäänkin heräsin aamulla 5:45, kun näin painajaista, johon heräsin (pitääpäs lisätä se tuonne Unipäiväkirjaan), ja jonka jälkeen sain unta vasta varttia vaille seitsemän. Eli täsmälleen varttia ennen kuin piti nousta.

Piilolasit eivät suostuneet yhteistyöhön, joten tungin sitten niitäkin silmiini varmaan kymmenen minuuttia ennen kuin päätin laittaa kertakäyttöpiilolasit. Ja en ollut taaskaan tehnyt kotitehtäviä. Ja ahdisti. Ja vatsani kurisi ja piti suunnatonta meteliä melkein koko pitkän päivän! Ja nyt kun tulin kotiin, hermostuin äidilleni ja kun isäni alkoi taas selittää äidille, miten tyhmä ja hemmoteltu jne. jne olin, niin ilmoitin äidille tyynesti, että en söisi tänään mitään.

Ja minä rikoin TSH:ni. *itkee* Minä siis ihan oikeasti rikoin sen. Se kirja oli sopivasti käden ulottuvilla, kun olin niin pimahtamaisillani, että oli pakko heittää jokin esine. Ja niin minä sitten heitin rakkaan TSH:ni ja se kansi repesi kahtia.

Nyt sitten tämän pirteän mielentilani ansiosta istun angstaamassa täällä koneella rikkinäinen TSH sylissäni, ilman lämmittävää peittoani jäätymäisilläni ja ilman ruokaa. Tänään pitäisi kirjoittaa taas sille nettipsykologille. Minä en mitenkään jaksaisi. Ennen se oli helpottavaa kirjoittaa hänelle ja odotin sitä, mutta nyt sekin on vain pelkkä taakka. Tehtävä, joka on pakko hoitaa.

Tänään olo on harvinaisen *vapaavalintainen kirosana tähän adjektiiviksi*.