Amia: "Ootsä menossa jommalle kummalle niistä Lesterin bändin keikoista, joita on nyt lähiaikoina?"  🤔
Arrow: "Ooo! En oo ollut yhtään tietone"
Arrow: "Eli en varmaa"
😅
Amia: "Okei. 😃 Ku ite oon miettiny et olis kiva nähdä ku ne soittaa ja Lester mainitsi noista keikoista, mut mieluusti ylipuhuisin jonkun muunkin sinne mukaan nii ei tarviis mennä yksin." 😅
Arrow: "Aivan!"
Amia: "Mut siis ne on [silloin ja siellä]."
Arrow: "Mun pitää kattoo täs että miltä näyttää ku on vähä sitä sun tätä täs"
😅
Amia: 👍 "Mut ilmottele ihmeessä jos päätät tulla jompaan kumpaan!"
Arrow: "Jooo! Koitan kyl kattoo jos pääsis ku ois tosiaan kiva"

***

Siinä oli se pelätty keskustelu, kun uskalsin eilen vihdoin kysyä Arrowlta siitä Lesterin keikasta. Tuon keskustelun perusteella hän ei vaikuta vihaavan minua. Yritän olla kuitenkin ylianalysoimatta sitä, kun löytyyhän siitä vaikka mitä vikaa, kun tarkemmin katsoo. Tai siis, kauheasti tungettelen. Mutta tuo Arrown viimeinen viesti oli tosi kiva ja sitä on todella vaikea tulkita kovin negatiiviseksi.

Koodausharjoitukset meni eilen ihan hyvin, samoin graduhaastattelu, ja nyt pitäisi sitten vielä vääntää loput koodaustehtävät ja tämän päivän läksyt ja loput latinan käännöksestä ja sitten kokeilla kirjoittaa jotain gradujuttua, kun perjantaina pitäisi ladata jotain tekstiä muille luettavaksi. Väsyttää kyllä vähän ja olisi kiva levätäkin jossain kohtaa, mutta haluan nuo jutut nyt pois alta mahdollisimman pian. Sitten voi levätä. No, enää kolme viikkoa tätä tiivistä rääkkiä ja sitten pitäisi helpottaa. Kohta terapiaan ensimmäistä kertaa viikkoon, kun terapeuttini on ollut sairaana.

Huh huh, kylläpäs itse asiassa väsyttääkin, mutta ehkä se vähän helpottaa, kun lähden liikkeelle. Ja vaikka tämä tahti ei ihan heti hidastu, niin ensi viikon ei pitäisi olla ihan yhtä paha, kun ei tule olemaan enää latinan käännöksiä tai pakollista teksti-deadlinea siihen graduseminaariin. Toki gradujuttuja pitää hoitaa silti eteenpäin ja tietysti koodauksen harjoitukset jatkuvat yhä haastavampina, minkä lisäksi pitäisi valmistautua yhteen lopputenttiinkin, joka on sitten sitä seuraavalla viikolla. Mutta kauheasti yritän lohduttaa itseäni tässä väsymyksessä, että ei tämä jatku ihan näin työläänä loputtomiin.