Alle 24 tuntia ja olen ollut kahden miehen sylissä taas. No, Leevin kanssa meni oikein kunnon halailuksi ja maattiin sohvalla sylikkäin, mutta Jaska on liian kunnollinen ja ujo ja arka, niin häneen sitten vain nojailin. Tämä on jotenkin ihan tyhmää, tiedän sen jo nyt, mutta silti ei ole sellainen fiilis, että haluaisi lopettaa. Olisin jäänyt ehkä Leeville yöksikin, jos hän ei olisi sanonut, että sori, mulla on niin pieni sänky, ettei sinne vain mahdu kahta ihmistä, mutta voit nukkua vaikka lattialla patjalla.

Leevi on kuitenkin jotenkin... Ilmeisesti häälymme siinä rajalla, että kutsuako minua tyttöystäväksi vai ei. Hän oikein kohteliaasti kuitenkin kysyi ennen käpälöintiä, että voiko hän pidellä minua. Se oli epämukavaa, en vain saanut hyvää asentoa, eikä saanut hänkään. Thomas sen sijaan silloin kerran itse asiassa nukahti minä sylissään/päällään. Oltiin sen Thomasin porukan lähellä kaupungilla, oli Marionin kanssa tarkoitus nähdäkin, mutta hän oli niin kännissä siinä vaiheessa, ettei tajunnut oikein mitään, kun soitin. Facebookin kuvista näkyi, että koko poppoo on ollut ihan umpikännissä, myös se kikkarapää oli mukana taas. Toisaalta tutustuin uusiin ihmisiin ja tuli hieman sellainen fiilis, että haista sinä Thomas vaan paska, kyllä muutkin osaa luoda suhteita ihmisiin ja löytää itselleen lyhyessä ajassa ihan uuden porukan, jossa voi itse olla keskellä pari muuta ihmistä kainalossa ja yhtenäisenä rivinä hyppiä jenkan tahtiin yli Hämeensillan.

Toisaalta minä ja Thomas ollaan ihan etäännytty toisistamme, ei olla oikein nähty eikä juteltu. No, viikko sitten joitain sanoja vaihdettiin ja halattiinkin pikaisesti, mutta ei muuta. Hän ei enää edes tykkää tilapäivityksistäni tai kuvistani Facebookissa. Lisäksi Marion sanoi, että se Thomasin puolibritti kaveri oli sanonut Marionille jotain aika ikävään sävyyn Jaskasta, jonka oli tavannut tosiaan vain kerran aika lyhyesti, niin Marion sitten sanoi, että hän veikkaisi, että Thomas on puhunut tälle jotain pahaa Jaskasta. Jaskan kanssa hieman Thomasia jossain keskustelussa sivuttiin ja sanoin sitten, että me ollaan Thomasin kanssa tosiaan etäännytty oikein kunnolla. Jaska oli sitten fiiliksellä, että voi hitto, ihan varmasti Thomas pitää sitä sitten hänen syynään. Tuli kyllä sitten mieleen, että jaa, tuossa voisi olla kyllä vähän perää. En tarkoita, että Thomas olisi ihastunut minuun ja mustasukkainen, vaan että hän jo aikaisemmin veti kauheat kilarit, kun jotain puhuin Jaskasta.

Leevi alkaa hieman... Tuntuu, että en vain jaksa häntä. Enpä kauan viihtynyt roolissani. Leevi on liian... Me ei kauheasti puhuta, hän ei kauheasti puhu. Ei hän ole yhtä hiljainen kuin Jaska, mutta kun hän puhuu, hän puhuu jostain aika "joutavasta". Jaska sen sijaan järkeilee paljon ja hänen kanssaan voi puhua todella monesta asiasta: Thomasistakin, Marionin möläytyksistä, ihmissuhdesotkuista ja tänään puhuttiin itse asiassa pornosta. Hänen kanssaan on mielenkiintoisia keskusteluja ja ne ovat jotenkin sellaisia rehellisiä.

Puhuttiin jostain musiikista, hän yritti saada minua seura(laise)kseen yhteen musiikkijuttuun, mutta se musiikki ei ole yhtään minun makuuni. Tuollaisiin asioihin Leevi aina sanoo, että et voi sanoa noin, oikeasti jos ennakkoluulottomasti kuuntelisit, niin taatusti pitäisit siitä. Sanoi sitten vielä, että olet sellainen ihminen, joka varmasti tykkäisi siitä musasta. Kysyin sitten, että millainen minä olen ja ilmeisesti Leevi todella halusi vastata siihen kysymykseen, koska tuossa välissä tuli paljon katkoksia ja häiriötekijöitä ja olin alkanut puhua jo jostain muusta, kun hän otti uudelleen esille tuon kysymykseni ja vastasi siihen yhdellä sanalla: salaperäinen.

Toisaalta varmaan tämä on joskus ollut joku suuri unelmani, että joku pitäisi minua salaperäisenä, mutta jotenkin... En osaa edes järkeillä tätä fiilistäni. Sitten kun maattiin siinä sohvalla sylikkäin, Leevi ihan tyhjästä kysyi yhtäkkiä: "Amia, tykkäätkö sä musta?" Tuossa kohtaa aivoni ajattelivat vain, että voi paska, ei tuohon voi vastata, miten tuohon voi vastata, me ollaan tässä sylikkäin, tyyppi silittelee kylkiäni ja olen antanut hänelle luvan koskea itseeni, joten mitä ihmettä sanoisin tuohon? Lopulta sitten sanoin vain aika latteaan tyyliin: "Olet sä ihan kiva." Kysyin häneltä sitten samaa, johon hän vastasi sanomalla, että olin minäkin ihan kiva.

Tänään sitten nähtiin Jaskan kanssa, hän tuli käymään ja katsoimme jotain kolme jaksoa Täydellisiä naisia. Olen raahannut niitä dvd:itäni päiväkeskukseen ja yrittänyt saada ihmiset koukkuun siihen. Oli ihan kiva katsoa, vaikka välillä juteltiinkin niin, että osa meni ohi. Jaskakaan ei oikein pysynyt mukana, toisaalta hän sanoi, että se saattoi johtua siitä, että hän kiinnitti huomionsa niin outoihin yksityiskohtiin, että ei voinut ottaa juonta tosissaan.

Tarkoitus oli puhua ja selvittää asioita hieman, kun Jaskalla on tosiaan ollut se fiilis, että hän hajoaa minun takiani. Hän on hieman pakkomielteinen asian suhteen, mutta ei mitenkään painostava tai uhkaava tai mitään. Lähinnä pieni ja hassu, kun päiväkeskukseen tullessaankin katsoo ensimmäisenä, että onko Amian kengät siellä naulakon alla ja tietää että nilkkani kääntyy hieman sisäänpäin kävellessäni ja kyselee, että miksi sun pitää olla niin ihana. Hänen kanssaan ei ole ainakaan tylsää. Hieman ehkä olen sortunut härnäämäänkin häntä esim. liimautumalla kylkeen ja nojailemalla häneen, mutta toistaiseksi tyyppi on kai ollut liian peloissaan tehdäkseen mitään. Ja kun jaksoissa, joita katsoimme dvd:ltä, oli yhdessä kohtaa yksi Jaskan suosikkinäyttelijä alusvaatteisillaan, joten kysyin sitten Jaskalta, että näyttääkö hyvältä. Siihen hän vastasi epämääräisesti, että ei, ihan peruskohtaus. Hieman katsoin häntä ihmetellen, mihin sitten jatkoi, että ei voi ajatella asiaa nyt, kun ei ole kotona ja että hän yrittää hillitä itsensä. Tuohon ajatus oli, että voi miten söpöä.

Ja olen hoksannut uuden miehiä innostavan naisten käytösmallin: nörttiyden. Kun Leevillekin sanoin, että olen opetellut hieman html-koodausta, mihin hän sitten sanoi, että hänen mielestään on vähän kuumaa, että nainen opettelee joitain nörttijuttuja. Jaskakin sanoi, että ihan outoa katsoa, kun joku nainen nörtteilee ja latailee ladatulla ohjelmalla torrentteja netistä, ja etenkin, kun itse selvitin koneeni ja telkkarini liitäntäjuttuja, Jaska myhäili, että todella siistiä.

Hitto kun taas väsyttää. Sentään ei ole ollut hajoamisfiilis, kun on ollut niin paljon kaikkea. Nyt kuitenkin tekee mieli suklaajäätelöä jostain syystä.