Eilinen yö meni huonosti. Jotenkin sen kirjoitukseni jälkeen kaikki vanhat jutut pyöri mielessäni ja kun yritin mennä nukkumaan, siitä ei tullut mitään, vaan pelkästään itkin. Siitä on pitkä aika kun on ollut edellisen kerran tälläinen paha fiilis. Lopulta nousin ylös sängystä, keitin teetä ja katsoin hetken jotain Youtubesta, en edes muista mitä, ja laitoin tuoksukynttilän palamaan. Kesti jonkin aikaa rauhoittua, mutta lopulta se onnistui. Toki yöunet jäivät lyhyiksi, minkä takia koko päivä on tuntunut todella raskaalta, mutta olisi se voinut mennä huonomminkin, jos en olisi noussut ylös rauhoittuakseni.

Mutta mietin sitä mitä kirjoitin Twiningiin liittyen ja kun mietin sitä, jotenkin mielessäni ajattelin, että sama juttu kaikkien miesten kanssa. Niin jotenkin siinä kohtaa tajusin, että ehkä tämä onkin sellainen klassinen "you problem", eli että kun kaikissa vastaantulevissa ihmisissä vaikuttaa olevan sama vika, niin ehkä se tarkoittaa, että se on ennemminkin minusta lähtöisin oleva ongelma.

Niin sitten mietin sitä ja tajusin, että se, että en koe yhteyttä Twiningin kanssa ei oikeastaan ole yhtään mikään uusi juttu, vaan käytännössä sopii kaikkiin elämäni aikana vastaan tulleisiin ihmisiin jollain lailla, jopa Nataliaan välillä. Kun vaikka pystyn nykyisin tutustumaan ihmisiin ihan hyvin ja vaikuttaa siltä että ihmiset pitävät minusta, jossain kohtaa tulee sitten se ongelma, että kun pitäisi olla jotenkin läheisempi, niin minusta ei tunnu siltä yhtään. Omassa mielessäni minä olen vain niin erilainen ihminen, että ei se toinen ihminen voisi ymmärtää minua, niin sitten yritän olla jotain mitä oletan että ihmisen pitäisi olla. Mutta kai se sitten vaikuttaa niin, että en koe sellaista yhteyttä tai läheisyyttä muihin ihmisiin, vaan koko ajan tuntuu kuin jotain olisi välissä. Niin sitten jotenkin olen kokenut, että ne muut ihmiset ovat etäisiä. Nyt kuitenkin mietin, että ehkä se on minun päässäni se ongelma. Ei toki varmaankaan ihan kokonaan, mutta osittain varmasti.

Ainakin on jotain, mitä voin ottaa ensi viikon terapiassa esille.

Mutta joo, tällainen lyhyt päivitys ja kai siitä aikaisemmasta päivityksestä oli se hyvä puoli, että ehkä osaan paremmin yrittää selittää Twiningille, mitä minä tarvitsisin, tai että miten hän voisi auttaa minua siinä että löytäisin jonkun yhteyden häneen, kun kai se on se päällimmäinen ongelma.