Natalian pitäisi tulla reilun puolentoista tunnin päästä ja olen saanut kämpän "valmiiksi", eli siis sellaiseen kuntoon että tänne voi päästää jonkun. Oli vaan taas raskasta. Ja tuli vastaan myös yllättävä vastoinkäyminen: pesin rottahäkkiä ja istuin vessanpytyn kannella, ja sitten melkein putosin pyttyyn, kun se kansi halkesi. En ole oikeasti ikinä tiennyt että se on edes mahdollista. Tai kai se nyt on, mutta en ole vain ikinä edes ajatellut koko asiaa, kun ei ole tullut vastaan. Ja tietysti tuollainen tapahtuu juuri silloin kun on joku tulossa kylään.

Ja olo on yksinäinen. Kun siivosi, niin sängyn alta löytyi vielä jotain Jaskan roskia, tölkkejä ja sellaisia. Niistä tuli vain niin selkeästi mieleen ne illat kun vain hengattiin yhdessä. Ihan kuin olisi jollain aikakoneella palannut aikaisempaan hetkeen. Ja nyt yritän päästä olosta ohi, mutta on vain todella kurja fiilis. Ei vain surullinen, vaan jotenkin muutenkin paha, koska jotenkin alkaa ahdistaa, mutta en voi nyt miettiä sitä, kun Natalia tulee. On vain paha olo. Kun kävin kaupassakin, niin tuntuu taas että maailma on sen minun ja Jaskan eron jälkeen yhtäkkiä täynnä vain pariskuntia, jotka kävelevät käsikädessä.

Ja mietin edelleen sitä mitä Jaska sanoi silloin kun erottiin, että minä olen kateellinen hänelle kun hänellä on kavereita. Ja nyt sitten tuntuu, että olenko taas jotenkin hävinnyt, kun tunnen oloni yksinäiseksi. Ja mietin sitäkin, että oliko se sitten tässä, minun parisuhde-elämäni, mitä jos ei tule enää ketään, mitä jos se onkin jotenkin niin, että minusta ei voi pitää, että olen vain näkymätön. Ja kai minä olenkin, kun olen vain kotona. On toisaalta ihan kiva että Natalia tulee, mutta toisaalta on sellainen fiilis, että tekisi mieli vain eristäytyä, olla kotona yksin ja pelata ja katsoa telkkaria.

Huomenna aamulla äitini sitten tulee, ja alunperin oli tarkoituksena, että siivoaisin vaatehuoneen, että sinne saisi sitten kamaa, mutta nyt tilanne on päinvastainen, että muu kämppä on todella siisti verrattuna normaaliin, mutta vaatehuone on ängetty täyteen tavaraa ja kaikki on ihan sikinsokin. No, varmaan jotain saa kuitenkin siivottua silti lisää.

Jos nyt kokeilisi syödä jotain niin ehtii ennen kuin Natalia tulee.