Pakko sanoa, että vitut tuosta puhelintyöstä! Tänään kun tuli taas "tsemppausviesti", jossa sanottiin, että pakko saada kasaan niin ja niin paljon ja ei auta sanoa, että niitä ei saa kiinni, vaan pitää jatkaa soittelua niin kauan, että saa jonkun kiinni ja jos ne sanoo vain että en halua vastata ja lyövät luurin korvaan, niin siitä tehdään vastaus, jonka sisältö pitää vetää hatusta. Siihen sitten vastasin ja sanoin, että ei tuo ole lainkaan realistista ja että vaikka kuinka yrittäisi, niin sitä tavoitetta ei vain voi saada täyteen. Parin päivän aikaisen tsemppauksen ymmärtää, mutta tuo 110% lasissa työvaatimus on jatkunut jo kuukausia. Ja työn mielekkyys on kärsinyt todella paljon, kun "kaikista tehdään vastaus", niin onko se sitten niin hyödyllistä sille asiakkaallekaan. Sitten sanoin, että itsekin annan kaikkeni, vaikka eilen sanottiin, että kohta on taas burn-out edessä, jos sama tahti jatkuu. Sanoin, että esim. yksi virallinen vartin tauko voisi todennäköisesti parantaa tehdyn työn laatua ja määrää ja ylläpitää paremmin työntekijöiden jaksamista. Mielestäni tuo oli siis ihan asiallinen kommentti.

Siihen sitten vastattiin, että ei terveydellä kenenkään pidä leikkiä, MUTTA kaikissa työpaikoissa asiat ole yhtä hyvin mitä meillä, kun kerran meillä saa valita, koska töitä tekee (8-20). Pomo sanoi myös, että tämä ala on sellainen, että pitää tehdä 100% koko ajan ja aina on joku deadline painamassa päälle. Sitten sanottiin, että vaikka se 20 haastattelua per päivä voi kuulostaa haastavalta, niin työntekijät, jotka jäävät jatkuvasti sen alle, tuottavat firmalle tappiota.

Siis paskat! Olen sentään ollut tuolla sen 9 kuukautta ja vaan viimeiset pari kuukautta on olleet niitä hulluja, kun projektit alotetaan niin, että aloitusta seuraavana päivänä pitää olla 300vastausta, niin tuota ei mitenkään voi pitää normaalina! Nyt sitten varmaan en ainakaan saa suosituksia tuolta ja kun olin lähdössä kotiin, niin pomo ja yksi sen työkaveriliittolainen supisi jotain, kun menin ohi. Kaikki ajattelee niin kuin minä, mutta näköjään minä olin ainoa, joka on sanonut sen ääneen, niin nyt kai sitten minä olen oikein silmätikku.

Soittakaa, Särkänniemi, pliis soittakaa! Hain yhtä toistakin työtä tänään, mutta se Särkänniemi olisi mahtava, kun siellä ainakin olisi työntekijöilläkin jotain oikeuksia. Tänään sen minun hakemukseni pitäisi olla ollut perillä ja olen koko päivän kuvitellut, miten joku toimistonainen saa sen ja avaa ja katsoo, että jaa tuli vieläkin työhakemus sesonkiin, niitä hakijoitahan on ollut tänä vuonna ihan törkeän paljon, jaa, tämä muuten näyttääkin todella lupaavalta hakemukselta... On kielitaitoa ja nätin näköinen tyttö ja jos vielä feissarina toimii, niin varmaan tulee toimeen muiden ihmisten kanssa ja osaisi palvella asiakkaita lippuluukulla. Soitanpas heti ja pyydän haastatteluun, niin näkee vähän paremmin, että millainen henkilö on kyseessä.

Mutta soittoa ei ole tullut. Ja nyt pitäisi lukea siihen pääsykokeeseen ja päntätä ja jotenkin yrittää upottaa sitä tietoa tuonne pääkoppaan. Olo on vain niin väsynyt, että taidan ottaa vain iltalääkkeet ja yrittää ottaa joitain rottia edes hetkeksi ulos, kun ovat olleet niin laiminlyötyjä, kun olen tulossa hulluksi kaiken kiireen kanssa.

Huokaus.