The Teko<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Am sanoo (20:04):

Yksi pieni liike, joka mullistaa koko elämäni oli vastaus mikä tahansa?

Am sanoo (20:04):

ARGH!

Am sanoo (20:04):

Kännykkä lensi kauniisti kaaressa. O_o

Am sanoo (20:04):

Mutta viesti lähti. O_O

 

***

 

Siinä se oli. Pitkän tuskailun jälkeen minä lähetin sen viestin NN:lle. Tosin tuossa viestissä vasta selitän, että sain numeron numerotiedustelusta enkä tiedä onko se oikea, joten varmistan sen, mutta tuon jälkeen ei voi enää perääntyä. Taidan kuolla. En voi käsittää tätä oikein itsekään. Ja kännykkä lensi ihan oikeasti. Heti kun olin painanut lähetysnappia, en voinut tehdä mitään muuta kuin riuhtaista käteni irti kännykästä ja kännykkä lensi. Heh.

 

 

PÄIVITYSTÄ (21:18)

 

1 viesti saapunut: "Juu oikea numero on"

 

 

PÄIVITYSTÄ (21:45)

 

*Amia lähettää NN:lle viestin, jonka loppu kuuluu: "(Joo, se pyytää sua vähän niinku ulos...)"*

 

 

PÄIVITYSTÄ (22:16)

 

Yli puoli tuntia jo! Miksei se vastaa... Tunne: se sanoo ei, se ei halua nähdä, sitä ei kiinnosta. Kuinka "kyllä" -viestin kirjoittamiseen voisi kestää muka niin kauan? Eikö ajan kuluminen tarkoita pikemminkin sitä, että tyyppi yrittää muotoilla mahdollisimman hienovaraisen "sori, mutta ei kiinnosta" -viestin? Argh! Miksei se vastaa?!

 

 

PÄIVITYSTÄ (22:43)

 

No niin. Nyt kyllä riitti, prkl. Minä en todellakaan aio koko yötä valvoa kyttäämässä, että joko se tyyppi nyt olisi vastannut. Ehei! Minä menen nukkumaan, kun kerran väsyttää. Jos ei vastaa, niin sitten ei vastaa. Onpahan aika lapsellinen tyyppi, jos tyttö kerää rohkeutensa ja pyytää ulos, niin ei viitsi edes sen vertaa nähdä vaivaa että vastaisi. Jos vastaa, niin varmaan minä luen hänen viestinsä sitten aamulla.