2 PÄIVÄÄ KIRJOITUKSIIN!!!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Joo, nyt alan todella stressaantua kirjoitusten takia. Eilen lämmittelin itseäni tätä päivää, huomista ja ylihuomista varten. Ja mitä erityistä näissä kolmessa päivässä on? Miksi niitä varten piti lämmitellä? Vastaus on, että minä aion puristaa itsestäni kaikki voimavarat irti ja keskittää ne maantietoon. Olette siis todistamassa ihmettä. Minä en koskaan revi itsestäni kaikkea irti, paljon joskus, mutta en kaikkea. Pidän aina vähän voimia ”varastossa”, että sitten, kun todella tarvitsisi, voisin ottaa ne sieltä ja olla nopeampi, mutta kuitenkin vähintään yhtä tehokas, mitä normaalisti.

 

Eilen kirjoitin käsin piiperryskäsialalla kuusi ja puoli paperillista muistiinpanoja. Siinä tiivistyi ne kaikki vaikeimmat asiat ensimmäisestä kurssista, 47 sivua tekstiä. Joo, tuolla vauhdilla en ikimaailmassa saisi näitä muistiinpanoja tehtyä, mutta tuossa oli ne vaikeimmat asiat ja uskon, että pystyn ne helpommat asiat, joita nyt on edessä, tiivistämään nopeammin ja tiiviimmäksi, koska ne sisältävät paljon itsestäänselvyyksiä, joita ei tarvitse kirjoittaa. (Miten niin selityksen makua? Minun on pakko saada käytyä loput asiat nopeammin läpi! Pakko! Pakko! Pakko!)

 

Stressiä aiheutti myös toissapäivänä se, että illalla juuri ennen nukahtamista tajusin, että sen lisäksi, että en vielä osaa tarpeeksi hyvin niitä asioita, en myöskään tiedä mitään muutakaan tarpeellista. En tiedä yhtään, minne minun pitää mennä kirjoitusaamuna, enkä tiedä, koska minun pitää olla siellä paikassa. Nyt tiedän sentään, että saan ottaa MAOL-taulukot mukaan ja että minun ei tarvitse kirjoittaa niitä vastauksia puhtaaksi. Ja tiedän, että paperissa on 10 tehtävää, joista minun pitäisi vastata kuuteen. Ja että aikaa on kuusi tuntia. Eli suunnilleen tunti per yksi vastaus. Pelkään vähän, että tulee kiire.

 

Muutenkin olen ollut taas stressaantuneempi erinäisten ihmisten takia. Minä en halua aiheuttaa kenellekään ongelmia, minä teen kaikkeni, jotta en vaikuttaisi ihmisiin negatiivisesti, mutta joskus tuntuu siltä, että minä en vain osaa. Ja nyt kun nämä kirjoitukset stressaavat, tekisi mieli ilmoittaa maailmalle, että minä pudottaudun nyt kirjoituksiin asti pois kyydistä, nähdään sitten joskus. Nyt olen saanut sentään olla viikonlopun yksin kotona. Ja saan olla edelleen kaksi ja puoli tuntia. Sen aikana on ollut hyvä tehdä muistiinpanoja ja oppia tehokkaasti.

 

Paras mennä vain jatkamaan niitä muistiinpanoja. Eilen illalla (kello kahden aikoihin), ”sää” –kappale jäi kesken, kun minua väsytti liikaa. Onneksi koeviikko alkaa jo huomenna, ja vielä enemmän onneksi minulla ei ole kuin se suullinen englanninkoe ennen kirjoituksia. Ja koska muilla on jo koeviikko, minun ei tarvitse mennä lainkaan kouluun tiistaina, vaan voin käyttää koko päivän viime hetkien paniikkikertauksiin. Ja maanantain myös aikalailla kokonaisuudessaan, vaikka joudunkin menemään kouluun ja illalla kuoroon ja musiikinteoriaan.