Craig David - Insomnia

Tosiaan en ole tainnut edes kertoa tästä biisistä koskaan? Kyse on ei ihan minun musiikkimakuni mukaisesta musiikista, mutta yksi niistä biiseistä, joista tulee ihan huippufiilis! Tämä on inside-vitsi Lontoon tyyppien kanssa. Etenkin Ci Wong ja Enrice tulevat mieleen tästä biisistä. Erityisesti Ci Wong. Hän keksi koko jutun, kun tuli jollain tunnilla vastaan tuo unettomuus - insomnia. Korealainen Ci Wong sitten keksi, että sehän on kuin tuo biisi ja hän kun on kuulemma maassaan DJ, niin hän sitten veti kauheaa tanssia ja lauloi kimeällä äänellä tätä biisiä.

Se sitten löytyi yllättäen Dianan MP3-soittimesta ja opettaja Brian huomasi, että sen lyriikoissahan on juuri niitä kielioppiasioita joita meillä parhaillaan käsiteltiin ja sitten biisiä soitettiin muutamaan kertaan läpi ja tehtiin oikein harjoitusmonistekin, jossa lyriikoista oli peitetty muutamia sanoja.

Biisistä tuli tosiaan inside-juttu ryhmän keskuudessa ja vähän väliä joku keksi hyräillä tunnilla: "Feels like insomnia, ah ah..." Jälkeenpäinkin biisistä on puhuttu Facebookissa ja minullekin se on jäänyt mieleen ja ajoittain nousee mieleeni pyörimään.

On hyvä päivä tänään! Olen kotona rottineni ja on neljä päivää vapaata! Eilen oli feissaamassakin hyvä olo, vaikka sainkin vain yhden lapun. Fiilis on kaikin puolin ihan huippu, eikä tosissaan biisin lyriikat mitenkään sovi yhteen tämänhetkisen olotilan kanssa. Paitsi jos yhdistetään Enrice lyriikoihin (vaikken minä häneen RAKASTUNUT, ihastuin vain) ja se minun pettymykseni. Mutta tästä tulee mieleen hyviä Lontoo-muistoja ja tuntuu, että pakko laulaa mukana ja vetää jotain hullua tanssia!