Joo, eli joko joudun myöntymään siihen, että käytän työssä yhden asiakkuuden osalta jatkossa vahvaa tunnistautumista kaikkine henkilötietoineni tai sitten minulta otetaan työvuoroja pois. Ja minulla on nyt n. 15 minuuttia aikaa päättää. Haluaisin irtisanoutua, niin kuin olen halunnut jo pitkään, mutta minulla ei oikein olisi varaa siihen. Eihän se loppujen lopuksi niin iso juttu ole, mutta kyse on periaatteesta. Ja se, joka minulle soitti ja yritti ylipuhua minua siihen käytti ihan vääriä argumentteja, niin kuin vanhaa kunnon turvallisuusnäkökulmaa, että se on meidän kaikkien turvallisuuden takia. Jos asian kanssa olisi ollut jotain ongelmia, niin ymmärtäisin, mutta kun ei ole. Mieleeni tulee vain ajatus siitä, että nyt Yhteiskunta alkaa valvoa taas yhtä uutta osa-aluetta ja rekisteriin jää tieto siitä mitä teen, milloin teen ja missä teen.

No vittu. Aika on kohta ummessa, niin varmaan minä nyt sitten soitan ja sanon että suostun siihen. Kaikki muut töissä on suostuneet siihen, joten yksin on paha olla kaikkia muita vastaan. Eli möin itseni ja periaatteeni. Sentään sain eilen kutsun haastatteluun siihen ykkösharjoitteluvaihtoehtooni.

Ja nyt pitää lähteä töihin tekemään sen tunnuksen aktivointi. Walk of shame. No, ei tarvitse sentään toivottavasti enää kauan olla tuolla. Turha kai harata vastaan, kun eiköhän tämä yhteiskunta ole muuttunut valvontayhteiskunnaksi jo ajat sitten.

Hauska tai "hauska" linkkivinkki tähän loppuun: Click!