Alkoi yliopisto ja ehkä nyt alkaa sitten jonkinlainen rutiini päiviin. Vielä on tosin liian aikaista sanoa että onko se hyvä vai paha asia. Paljon tekemistä tulee ainakin olemaan ja paljon kirjoja luettavana kurssien ohessa. Tänään oli kohtalainen aamu, mutta mietin, että miten käy sellaisina aamuina, kun tuntuu vain pahalta ja itkettää.

Tuli yliopistolla mieleen, että pitäisi laihduttaa ja että tukkani on ehkä liian punainen nyt kun värjäsin sen eilen. Mielessä pyörii L-O-V-E jostain kumman syystä. Ei sillä, ihan kiva biisi. Tulee tosin vähän ikävä Jaskaa. Ja mietin eilen, että ehkä tässä minun ja Jaskan jutussa on ongelma se, että minä en vain kuuntele mitä Jaska sanoo: hänhän on nyt useampaan otteeseen sanonut, että ei rakasta minua, että ei halua olla suhteessa kanssani, että ei tunnu hyvältä. Ehkä minun pitäisi vain kuunnella tuota, eikä ajatella, että ehkä hän ei oikeasti tarkoita sitä tai että ehkä se voi muuttua. Toisaalta, voiko minua syyttää, kun vuosi sitten Jaska sanoi tuota jo, mutta silti halusi sitten palata takaisin yhteen.

Mutta nyt en mieti tuota enempää, kun pitää mennä vielä yliopistolle tänään. Ehkä mietin tuota biisiä nyt sitten, kun siinä sellainen kiva, pirteä rytmi. Pitäisi tosin etsiä kansiotani, kun kesän aikana se on ilmeisesti hautautunut jonnekin tavaroiden alle.