Hmm. Minä en periaatteessa poista kommentteja, mutta minkäs teet. Tein sen täysin itsekkäistä syistä, mutta se ei taida olla yllätys kenellekään. En vain mitenkään jaksanut taas sitä ajatusta, että kaikki kävisivät kimppuuni sanomaan, että en ansaitse ihmisten välittämistä, koska kohtelen heitä kuin saastaa. Muuten olisin joutunut puolustautumaan periaatteesta ja juuri nyt minua ei kiinnosta olla asiasta eri mieltä.

Mutta. Hengitän edelleen ja muuta vastaavaa, ja olen vielä raapustamassa näitä typeriä turhanpäiväisiä höpötyksiä tänne typerääkin typerämpään blogiin, jota jaksan vieläkin ylikuluttaa. Yritän vain olla mahdollisimman paljon ajattelematta asiaa. Siis että jos minun ei tarvitse koko ajan muistaa, että nyhjään täällä vieläkin, niin minun ei tarvitse koko ajan vihata sitä.

Tämä päivä... No joo, se oli taas yksi päivä muiden joukossa. Nukuin yöllä törkeästi (kahdeksan tuntia on törkeästi), joten aamulla kun heräsin, kaikki läksyt oli tekemättä ja kaikki aineet kirjoittamatta. Kun tulin koulusta kotiin, olin liian väsynyt tehdäkseni mitään, joten menin heti nukkumaan ja nukuin kolme tuntia. Nyt olen taas hereillä ja aina vain on yhtä väsynyt olo. Ja kaikki tehtävät tekemättä.

NN oli tänään poissa koulusta (hänellä oli joku työjuttu), ja minä huomasin itsestäni taas sen kummallisen piirteen, joka nousee esiin silloin tällöin. Se on todella outoa. Aina kun NN on poissa, käyttäydyn enemmän samalla lailla kuin hän normaalisti, mikä on aika mielenkiintoista minunkin mielestäni.

Kirjoitin tähän pitkästi yhdestä hiusjutusta, mutta päätin sittenkin jättää spekuloinnit sikseen, että en vaikuttaisi enää entistä pöpimmältä. Sanon vain, että olen koko päivän joutunut tuskailemaan pitkien mustien irtohiusten kanssa, joita löytyy vaatteistani, kirjojeni väleistä, takertuneena penaaliini... Eikä minulla ole aavistustakaan kenen ne voisivat olla ja miten ihmeessä kukaan vieras ihminen on saanut hiuksiaan kaikkialle minun tavaroihini. Hmph.

Ja Nan lähtee Lontooseen perjantaina, eli ihan muutaman päivän päästä. Niin ja sain tänään virallisen lyhytaikaisen ajokortin. Näytän kuvissa poikkeuksetta idiootilta, mutta vaikka näytän idiootilta yhtä lailla ajokortinkin kuvassa, niin se on kuitenkin suureksi yllätykseksi astetta siedettävämpi kuin kuvat yleensä. No, olen siinä mustavalkoinen, joten ihoni karmeus ei näy siinä yhtä hyvin kuin samassa kuvassa värillisenä, joten se voi olla osasyy. Kuitenkin kuvan ottamisen aikaan en ollut vielä tajunnut hiuslakan monikäyttöisyyttä, joten etuhiukseni ovat karseat ja rakoilevat tai ovat yhtenä klimppinä. Ja tämän kyseisen asian takia toinen kulmakarvani näkyy. Minun kulmakarvani eivät näy koskaan, minä en pidä kulmakarvoistani. Se ei ole loogista, että ne näkyvät. Ja näytän ruskeasilmäiseltä. Se on hyvä asia, en vain käsitä, miten minä vaaleansinivihreäsilmäisenä onnistun näyttämään ruskeasilmäiseltä. Hmph.

No niin, näettekö nyt, olen yhä täällä.