Pikapäivitys, koska on myöhä. Haluan kuitenkin jotenkin järjestellä ajatuksia heti tuoreeltaan.

Tänään oli toiset treffit Twiningin kanssa. Hän tulikin minun kämpälleni, joten siivosin ihan hulluna ja sen jälkeen stressasin vain entistä hullumpana. Olin alussa ihan jännittynyt ja tuntui jo, ettei siitä vain tule mitään. En tiennyt yhtään mitä sanoa ja mietin että no niin, nyt se tyyppi on nähnyt kämppäni, eikä halua taatusti nähdä minua enää sen jälkeen, koska kämppäni ei näytä sellaiselta kuin kämpät sisustuslehtien kuvissa näyttävät. Mutta hengattiin jonkin aikaa kämpälläni, kunnes siirryttiin hänen kämpälleen.

Hän oli tuonut jotain shottikamaa, niin juotiin jo vähän pohjia minun kämpälläni. Se vähän rentoutti, mutta kun päästiin hänen kämpälleen, olo oli jo aika selvä. Siellä Twining kuitenkin halusi sekoittaa lisää drinkkejä ja se oli minullekin ihan okei. Mutta shotillinen jotain ihme tuliviskiä ja sen jälkeen ensin Baileys & ananasmehu -drinkki ja rommikola olivat ehkä vähän liikaa. Yhdessä vaiheessa minulla oli jo vähän pahoinvoiva olo ja jätin sen rommikolan kesken. Twiningiin ne juomat eivät vaikuttaneet yhtä vahvasti.

Katsottiin Castlevania-sarjaa Netflixistä ensin minun luonani ja sitten hänen luonaan (ensimmäinen kausi), jonka jälkeen siirryttiin takaisin Justice Leagueen. Viimeinen Justice Leaguen osa jäi vielä näkemättä, kun välillä pidettiin siitä aina taukoa.

Viime treffien jälkeen minulla oli fiilis, että ehkä hän haluaa ihan vain kaveria, mutta se vaikutelma muuttui näillä treffeillä. Tarvitsisin varmaan jonkun tinder-treffien käsikirjan, että miten pitää käyttäytyä ja mihin asti on ok mennä, mutta sellaista ei ehkä ole. Tai jos onkin, niin sopisiko se minulle kuitenkaan? Suudeltiin ensimmäisen kerran näillä treffeillä (onkohan se okei toisille treffeille?) ja jo sitä ennen Twining sanoi, että jos haluan, niin voin kyllä jäädä sinne yöksikin. Toki hän sanoi myös, että se on ihan turvallinen paikka olla yötä ja että mitään sellaista mitä en halua tapahtuvan ei tulisi tapahtumaan. Tulin kuitenkin kotiin. Se ei kuitenkaan estänyt Twiningia kysymästä sitä uudestaan pitkin iltaa. Kun ei se jäänyt vain yhteen kilttiin suudelmaan, vaan sen takia sitä Justice Leagueta piti kelata taaksepäin ja katsoa uudestaan välillä kun pussailtiin ja siihen ei tietenkään pystynyt silloin keskittymään ihan hyvin.

Toisaalta tuntui, että se eteni ihan normaalisti ja Twining kyseli aina välillä "onko kaikki okei", mutta toisaalta se tuntui todella nopealta. Onko termille "make out" jotain suomenkielistä vastinetta? Jos on, niin se sitten kuvaa sitä mitä me tehtiin. Ja lisäksi kun yhdessäkin kohtaa menin käymään vessassa, tajusin olevani niin kännissä, että hyvä että pystyin kävelemään Twiningin sohvalta sinne vessan ovelle kunnialla. Toisaalta puhuttiin Twiningin kanssa myös enemmän siitä, mitä hän etsii ja mitä minä etsin. Ja siitä, mikä tämän meidän homman nimi nyt on.

Twiningilla oli joku todella satuttava suhde, joka päättyi muutama vuosi sitten, minkä jälkeen hän liittyi Tinderiin. Sitten hän jossain kohtaa poisti sen ja latasi uudelleen muutama kuukausi sitten. Hän ei tiedä mitä hän etsii. Sen perusteella mitä hän puhui, hän ei ole sinänsä sitä vastaankaan, että hän tapaisi jonkun tosi kivan ja siitä kehittyisi jotain enemmän, mutta että enemmän hän vain haluaa tavata uusia ihmisiä. Mutta kun kysyin tarkennusta siihen, miteä "tavata ihmisiä" tarkoittaa, hän sanoi, että ei se mitä me tehtiin (pussailtiin sohvalla ja kädet seikkaili ympäriinsä) ole sellaista mitä hän kovin usein tekee. Mutta että hän ei tiedä, mitä etsii ja mihin tämä meidän juttu olisi menossa.

Toisaalta tuo saa oloni vähän varautuneeksi, koska vaikka en itsekään ole ihan varma mitä haen, niin se kuulostaa enemmältä kuin mitä Twining hakee. Toki kun kysyin ihan suoraan, niin Twining sanoi että "Friends with  benefits" ja "fuckbuddy" eivät ole sitä mitä hän etsii, mutta en tiedä. Ei hän mitenkään painostanut minua, mutta oli kauhean innostuneen oloinen menemään pitemmälle nyt heti. Kun ehdotin, että no seuraavalla kerralla sitten, niin hän kysyi, että no oliko sulla ylihuominen vapaa. Sovittiin sitten että ensi viikolla ehkä joku päivä nähdään seuraavan kerran.

En tiedä mitä silloin tapahtuu, vaikkakin tiedän ehkä mitä hän odottaa. Toisaalta hänkin sanoi, että ei odottanut, että tämä olisi tänään edennyt jotenkin näin nopeasti. Mitä en sinänsä ymmärrä, koska minusta tuntuu, että olin vain "along the ride", mutta ilmeisesti olin kuitenkin sen verran messissä, että pariin otteeseen kysyessään olenko varma etten halua jäädä yöksi, Twining sanoi, että hänestä vaikuttaa siltä että minä haluaisin jäädä. Ja ei sillä, olihan se kivaa pussailla hänen kanssaan ja se on kai jotain, mitä olen kaivannut. Siis sitä, että joku koskettaa ja joku haluaa minua. Sitä en edelleenkään tosin hahmota, että missä kohtaa hän selvitti minkä väriset minun alushousuni olivat, mutta ilmeisesti jossain vaiheessa. Olin siis ennen treffejä vain valinnut jotkut puhtaat alusvaatteet, koska en todellakaan olettanut että hän pääsisi minkäänlaiseen yhteydeen niiden kanssa, joten ne nyt olivat mitä olivat. Kun protestoin tuota ja sanoin, että ihan epäreilua, koska minä en tiedä hänen alushousuistaan mitään, hän avasi vyönsä ja tarjosi täten helpohkon väylän selvittää asian. Ja mitä ilmeisemmin hän tuntee fyysistä vetoa minua kohtaan. Just saying.

Mutta siis hän on minua noin neljä vuotta nuorempi ja sen lisäksi hän on malli! Toki hänellä on ihan päivätyökin, mutta hän on yhden mallitoimiston listoilla ja se on jotain mihin hän suunnittelee vaihtavansa ihan kokopäiväisesti kunhan tulee sopiva tilanne. Eli mitä vittua minä oikein teen?! Tapailen jotain 27-vuotiasta mallia?! Tämä kuulostaa niin keski-ikäiseltä ja lisäksi muutenkin ihan käsittämättömän huonolta idealta. En tykännyt hänestä Tinderissä sen takia, että hän on malli, koska hän ei maininnut siitä siellä, ja sen lisäksi haluaisin ajatella, että en valinnut häntä ulkonäön perusteella. Toki hän näyttää ihan hyvältä, mutta en ole oikein koskaan ihastunut ulkonäköön. Mutta nyt tuntuu, että miten ihmeessä olen päätynyt hengailemaan jonkun minua vuosia nuoremman mallin kanssa?

Mutta anyway, aika mennä nukkumaan. Olo on edelleen aika känninen, mutta toivottavasti se helpottaa huomiseen mennessä, koska äiti ja Veli tulevat käymään. Pitää varmaan tosin tuulettaa kämppää ennen sitä, koska kun tulin kotiin, kiinnitin huomiota siihen, että kämppäni haisee ihan mieheltä! Twiningilla oli jotain hajustetta, mikä oli ihan jees ja tuntui suht miedolta, mutta nytkin kun olen vaihtanut eri vaatteisiin, jopa minä tuoksun edelleen ihan mieheltä.

Ehkä ajatus on selkeämpi huomenna.