Ja vitutus ei kun jatkuu!!!

Ne saakelin naapurit bilettää vieläkin niin saakelin äänekkäästi, että kun jotenkin ihmeellisesti sain nukahdettua, niin nyt sitten heräsin siihen eikä uni enää tule! ARGH! Ja päätä särkee ja tekisi mieli mennä kirkumaan niille alakerran paskiaisille ääni käheäksi, että olisivat herranjumala HILJAA!!! On aamuyö, mutta ei kun desibelitaso vain nousee! Saatana! Musiikki raikaa ja ihmiset ilmeisesti pomppivat niin että KAMALA TÖMINÄ!!! Ihan kuin lauma sarvikuonoja ravaisi alakerrassa!!! Ja välillä kuuluu huutoa ja laulua ja kirkumista ja nauramista!

Vähän aikaa sitten sentään kuulin, miten joku kävi huutamassa: ”OLKAA NYT JO HILJAA!!!” Vastaukseksi kuului vain: ”No joo joo!” ja musiikki hetkeksi pienemmälle, mutta nytkin se kuuluu jo taas tänne minunkin asuntooni asti samoin kuin mökäävät ihmiset!

Kuinka jotkut voivat olla noin tyhmiä?! Ei voi käsittää miten voi olla noin aivoton, että huudattaa musaa yöt läpensä!!! Siis oikeasti! Olisi edes jotain hyvää kättä pidempää, niin voisi uskaltaa edes mennä huutamaan, että nyt se helvetin möly pois KOKONAAN tai kohta jonkun muunkin päähän sattuu kuin vain minun!

Pitääpä huomenna herätessäni ja sinne kenkäostoksille lähtiessäni soittaa ovikelloa kun menen ohi. Heräisivät sentään edes siihen. Tai aloittaa kahdeksalta aamulla pianon hakkaaminen, jotta saavat puolestaan kuulla jonkun muun mölyä, kun haluaisivat nukkua. Tai ehkä menen tunkemaan rotankakkaa postiluukusta. Saatana, jollain tapaa pitäisi ainakin saada kostettua noille kusipäille jotka tuota helvetillistä melua pitävät vieläkin yllä! Mitään oikeutta olisi siinä, että yhdet ensin valvottavat koko taloa ja mitään seuraamuksia ei tule!

Ja nyt pitäisi muka yrittää vielä nukkuakin, vaikka on sellainen fiilis, että tekisi mieli kirjaimellisesti mennä takomaan edes jotain järkeä noihin hemmetin ihmistuholaisiin, jotka ovat minulta tämänkin yön unet jo pilanneet!!!