13 PÄIVÄÄ ÄIDINKIELEN ESSEEKOKEESEEN!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

15 PÄIVÄÄ MATIKAN YO-KIRJOITUKSIIN!

17 PÄIVÄÄ ENGLANNIN KIRJALLISEEN YO-KOKEESEEN!

20 PÄIVÄÄ KEMIAN YO-KIRJOITUKSIIN!

29 PÄIVÄÄ BIOLOGIAN YO-KIRJOITUKSIIN!

 

***

 

Olen käsittämättömän lahjakas unohtamaan nuo päivät noista kirjoituksien aluista. Luulisi, että kun olisi sanonut itselleen, että ne laittaa joka päivä, niin ne muistaisi, mutta ei näköjään. Mutta tuossa ne nyt on ja ikävästi vähentymässä.


Ulkona on koko aamun ollut kauhea lumipyry. Minä innostuin eilen yöllä opettelemaan Saksikäsi Edwardista biisiä ”Ice dance” pianolle. Sain opeteltua ehkä puolet ennen kuin päätin mennä nukkumaan (ja se oli joskus kahden aikoihin). Sitä oli sitten kiva soittaa, kun ulkona satoi lunta. Jotenkin siitä tulee mieleen vain aina neiti EH. Minä en pidä hänestä, minä olen mustasukkainen hänen takiaan, mutta jos hän pukeutui Edwardiksi ja pitää tuosta leffasta, niin enkö minä ole sitten väärässä? Vähän niin kuin sanoin joskus, että kukaan, joka pitää TSH:sta, ei voi olla paha. Melkein sama on tuon Saksikäsi Edwardin kanssa nyt. Ei ihan, mutta jonkin verran. Se oli mahtava ja sellainen, johon pystyi samaistumaan hyvin. Hitto.

 

Minä vihaan tällaisia ”toinen tyttö” –asetelmia. Joko minä suunnilleen vihaan sitä toista ihmistä tai sitten jos pidän hänestä, niin en voi ajatella, että minä menisin sotkemaan mitään. Varmaan NN:n kuuluisi sitten olla neiti EH:n kanssa? Joo, neiti EH:lla on poikaystävä, mutta kuitenkin. Ei se estä sitä, etteikö NN voisi itse välittää neiti EH:sta enemmän. Ja se sitten voisi tarkoittaa, että jonkin ajan kuluttua myös neiti EH:lla alkaisi olla tunteita NN:ää kohtaan. Niin se toimii. Miksi minun pitäisi mennä yrittämään jotain siihen väliin?

 

Tänään ihmiset tulee kotiin. Velikin. On kiva nähdä häntä taas pitkästä aikaa. Pitäisi varmaan taas opetella jotain kirjoituksia varten eikä vain pimputtaa uudestaan ja uudestaan sitä puolikasta Ice Dancea.