Kuolen kauhusta tähän paikkaan. Yliopiston valintatulokset julkistettiin tänään, mutta koska en antanut lupaa julkaista nimeäni netissä, saan tiedon vain joko soittamalla tai odottamalla huomiseen tai ylihuomiseen, kun se kirje tulee. Kävin jo katsomassa sitä hyväksyttyjen listaa ja siellä oli ainakin se valintakokeessa vieressäni istunut. Ja hakijoita oli 774, joista 58 otettiin sisään. Nettisivulla oli näistä 58 valitusta 50, joten kahdeksan sisään päässyttä ei ole antanut lupaa nimen julkaisemiseen netissä.

Toisaalta tekisi mieli soittaa, niin pääsisi siitäkin. Toivon kyllä pääseväni sisään, mutta pelkään pahinta. Tänään piti tehdä miljoona asiaa ja kun eilen katsoin tietysti jalkapallon mm-kisat, niin ehdin nukkua kuutisen tuntia.

Tänään piti käydä otattamassa passikuvakin ja se oli ihan karmea. Tai siis kuvassa ei sinänsä ollut mitään vikaa eikä minun ilmeenikään ollut mitenkään häiritsevä, mutta nyt vasta huomasin kun vertasin sitä passikuvaa ajokortissani olevaan kuvaan, että minä olen kamalan läski.

Ei prkl nyt minä soitan sinne yliopistolle. Joo. Ei. Pisteraja oli 65,6 josta minä sain 53,8. Ja siis en saanut ensimmäisestä osiosta tarpeeksi pisteitä (väh. 50% oikein), joten en ole varasijoillakaan. Ja nyt juuri tällä hetkellä alkoi vituttamaan ihan kaikki, kun ainoa asia, mitä ihmiset ovat osanneet kysyä minulta viimeisen kahden kuukauden sisällä, on se, että joko on koe ollut ja joko on tulokset tulleet ja kaikki jankuttavat, että varmasti olet päässyt, kun olet niin hyvä englannissa ja paskat.

Ei kun sitten ensi keväänä uudestaan. Onpahan nyt ainakin aikaa lukea. Ja on hieno kämppä yliopiston vieressä, niin kaikki menee päin helvettiä, kun pitäisi sinne muuttaa tekemään töitä, eikä mistään tulisi mitään.

Kyllä on taas epäonnistunut olo, kun mikään ei ole mennyt tänään hyvin.