Tänään on vihdoinkin "viikonloppu", eli ensimmäinen kahdesta vapaapäivästä viiden päivän työputken jälkeen. Tulee tarpeeseen, koska viime viikolla oli taas melkein 40 tuntia töitä. Täsmälleen tällä hetkellä pitäisi olla yliopistolla latinan kirjallisuuden tunnilla, mutta en mennyt. Olin jo lähdössä, mutta jalka tuntui niin oudolta, että päätin olla menemättä. Toivon että jos lepuutan sitä nyt, niin se lähtisi paranemaan. Olen googlaillut tuota jalan oiretta ja löysin "plantaarifaskiitin", joka sopisi oireisiin ja tänään kokeilin kylmähoitoa. Tuntui että se pikemminkin pahensi tilannetta, koska jalka tuntuu todella oudolta, kireältä ja sitä kuumottaa ja kihelmöi, vaikka kylmähoidosta on jo yli tunti aikaa. Pitää varmaan soittaa lääkäriin jossain vaiheessa. Yritän nyt kuitenkin vähän venytellä jalkaa vielä jos se vaikka palaisi edes siihen pelkkään kipuolotilaan tämän outouden sijaan.

On väsynyt olo. Eilen taas pilkin töissä. Se toimii ihan hyvin, koska kun puhelu tulee, kuulokkeista kuuluu ääni, joka havahduttaa minut ja koska näytölle ponnahtaa vastausohje, voin vain lukea sen siitä ja yrittää saada aivot hereille siinä samalla. Tämä viikko on todella kevyt, minulla on vain 22 tuntia töitä ja viikonloppu on myös vapaa! Laitoin sähköpostia vuorosuunnittelijoille seuraavasta viikosta, koska minulle on laitettu vuoro joka menee päällekkäin yliopiston kanssa (vaikka olen ilmoittanut ne ajankohdat kyllä heille), minkä lisäksi minulle on laitettu 37,5 tuntia, vaikka sanoin, että haluaisin että loppuvuodelle minulle laitettaisiin vain max. 30 tuntia viikkoon. Uskon tosin että tuo johtuu siitä, että sitä seuraava viikko on minulla se palkaton vapaaviikko, joten sittenhän siihen kahden viikon palkkakaudelle tulee "max 30 tuntia viikossa", koska olen töissä vain viikon. Nyt sanoin, että en pystyisi tekemään noin montaa tuntia viikossa, koska en ehdi tekemään kaikkia yliopistojuttuja, minkä lisäksi opiskelijan vuosituloraja on ylittymässä.

Jotenkin minua alkaa hieman ärsyttää nuo vuorosuunnittelut. Nytkin viimeisen viiden päivän putken aikana minulla on ollut kolme aamuvuoroa ja kaksi iltavuoroa - ja tietysti ne ovat menneet sikin sokin, eli iltavuoron jälkeen, kun olen päässyt klo 22 töistä, minun seuraava vuoroni on alkanut jo kahdeksalta tai yhdeksältä seuraavana aamuna, eli siihen on jäänyt 10-11 tunnin väli. Se on aika raskasta, etenkin kun minun pitäisi jossain kohtaa tehdä läksyjäkin ja lukea kirjatentteihin. Jos en olisi suostunut viime viikolla vuoronvaihtoon, minulla olisi ollut tänään normaali 8 tunnin työpäivä, jonka jälkeen olisin mennyt suoraan yliopistolle kahdeksi tunniksi, ja kun lasketaan matkat mukaan, minulle olisi tullut taas 12 tunnin päivä.

Viikonloppuna on ne Halloween-bileet ja nekin alkavat hermostuttaa. Mietin taas liikaa. Niissä on nyyttärimeininki, samoin kuin kesälläkin oli ja lupasin tuoda taas limsaa. Yksi porukasta tykkää vain Fantasta ja yksi haluaa jotain light-limua, joten kesällä vein Fantaa ja 7up lightia, koska 7up on ainoa limu jonka light-versio on edes jotenkin juotavaa - jos mukaan ei siis lasketa Fantaa, jonka light-versio ei siis olisi käynyt. Joten haluaisin nyt viedä samat, koska minäkin tykkään niistä, mutta toisaalta en, koska ne ovat samat ja en halua viedä samoja. Ja ajattelin viedä jotain viiniä myös. Sekin stressaa. Minä pidän roseeviinistä, makeasta sellaisesta, mutta tuntuu että kaikki oikeat ihmiset tykkäävät joko punaviinistä tai kuivasta valkoviinistä. Olisi kiva viedä jotain mistä itsekin pidän, mutta mitä jos muut eivät pidä siitä? Tuntuu tyhmältä pitää jostain makeasta ja nätinvärisestä, koska jotenkin siitä tulee itselleni mieleen termi "siideripissis", enkä minä halua olla sellainen. Yksi toinen tuo olutta, mutta minä en juo olutta, niin olisi kiva, että olisi jotain mitä minäkin voin juoda. Etenkin kun minun ei tarvitse tällä kertaa mennä seuraavana päivänä töihin.

Tilasin vaihteeksi Briteistäkin taas 30 kiloa rotanruokaa ja ne varmaan tulevat huomenna, joten pitäisi siivota koko kämppä ettei se PostNordin tyyppi tuomitse. Jalka tuntuu edelleen ihan yhtä oudolta kuin kirjoitusta aloittaessani. Ehkä soitan huomenna lääkäriin.