Toisen työn pomo soitti äsken. Hän on olevinaan niin mukava, mutta pääasiassa vain selittää, miten huonosti me tehdään työmme. Tavoitehan on siinä 20€ per vuoro, mistä tulee luku 0,5. Sitä on korostettu kuitenkin että se on vain kannuste, eikä oikein realistinen tavoite. Nyt viime kuussa minulla meni paljon aikaisempaa paremmin, ja laskemani kuukauden tulos oli 0,32, mikä on itse asiassa todella hyvä, sillä siihen on myös laskettu ne päivät, kun olin sairaana. Jos niitä sairauslomapäiviä ei laskettaisi, tulokseni olisi 0,41 mikä on sitten taas ihan erinomainen. Tämä pomo kuitenkin väitti, että tulokseni oli 0,28. Hän myönsi kuitenkin sitten, että viimeistä vuoroa ei ollut laskettu (jolloin sain 36€ tavoitteen 20€ sijaan) ja nyt kun on ollut paljon kaikkia turhia kokouksia sun muita, niin ne kaikki lasketaan tiimin työtunteihin mukaan ja niiltä tunneilta tavoite on niinikään 0,5 vaikka töitä ei edes tehdä lainkaan.

Kuitenkin tuo pomo korosti, että tulos on ihan liian huono, että sitä voisi sallia ja nyt on taas ukaasi päällä, että viikon teette töitä ja sitten katsotaan, että ketkä jarruttavat tiimiä ja katsotaan, miten jatketaan. Siis TAAS on tuollainen uhka päällä ja tietysti kun sitä stressaa, niin menee huonommin. Lisäksi tuo tiimin tulos vähän päälle 0,3 on oikeasti ihan ok tulos. Meihin ei kuitenkaan luoteta YHTÄÄN, niin koko ajan kytätään ja pidetään kokousta vähän väliä eikä oteta huomioon, miten ne saavat sen meidän tuloksen näyttämään huonommalta.

Siis ihan paska homma! Minulla oli keväällä tulos yhdessä vaiheessa 0,18, mutta siltikään ei puhuttu mitään potkuista, koska huonompia kuukausia yksinkertaisesti tulee. Nyt meillä on siis tavoite tälle viikolle ja se on 0,35. Siis ihan tyhmää, se on ihan se ja sama, onko tulos 0,32 vai 0,35! Kaikki me nykyiset ollaan tällaisesta kokeesta jo päästy kerran läpi, niin me osataan kyllä feissata! Lisäksi viikko on niin saatanan lyhyt aika, että siihen kun tulee yksi huono päivä, niin sitten on viikko heti pilalla. Itse kun stressaan muutenkin, niin tekisi mieli vetää nollatulos ja sanoa, että vaikea tehdä töitä, kun pari tuntia ennen viikon ensimmäistä vuoroa soitetaan ja sanotaan, että kyllä on surkea tulos, ei mistään kotoisin, vali vali vali. Yritä siinä mennä sitten itsevarmana myymään jotain ideologiaa.

Sitten ollaan muka myös niin ystävällisiä, että voi kun sulla on rankka päivä, kun meet 8h töiden jälkeen kouluun ja olet kotona vasta vähän ennen kahdeksaa. SIIS VITTUAKO HYMISTELET, KUN KERRAN NIINÄ PÄIVINÄ, KUN TEEN TÖITÄ ILLALLA, OON KOTONA VASTA TUNTIA MYÖHEMMIN! Siis huh huh, kun on rankkaa istua koulussa, mutta ei ole juttu eikä mikään vetää kolmea vuoroa työn ja koulun lisäksi. Kun se on välttämättömyys tehdä kauhealla tahdilla töitä ja tappaa itsensä, koska jos tekisi kaksi vuoroa viikossa, ehtisi levätä enemmän ja olisi vuoroissa levänneempi. MUTTA EI VOI TEHDÄ NIIN, EI TULE KYSYMYKSEENKÄÄN, KOSKA SITTENHÄN MEILLÄ OTE KATOAA JA SEN SIJAAN ETTÄ TEHTÄISIIN PAREMPAA TULOSTA, OLLAANKIN YHTÄKKIÄ NIIN NOLLIA, ETTÄ ME AIHEUTETAAN JOPA TAPPIOTA TYÖNANTAJALLE!

Joo, ollaan hyvä työnantaja, palkka on ok ja etujakin on, kun on kerran henkivakuutus työn puolesta. Sen sijaan koska on ohjeena, että sisään ei saa mennä, ja KUKAAN ei lähtisi mukaan, jos pitäisi jo tällaiseen aikaan vuodesta mahdollisesti sateessa tai muualla paperit täyttää, niin itsepä otatte riskin tulla pahoinpidellyiksi tai raiskatuiksi. Ja järjestö periaatteessa seisoo teidän työn harteilla, mutta teille ei mitään luottamusta anneta. Koko ajan on pakko olla kiristämässä, kun sehän se pelkästään pystyy tulosta parantamaan, kun uhkaillaan niin, että ajatusta ihmisille esiteltäessä takaraivossa jyskyttää vaan ajatus, että tulosta on pakkopakkopakko saada.

Vituttaa ihan pirusti ja tekisi mieli tempaista ja lähteä täältä töistä raivoten ja mennä pilaamaan koko iltavuoro, kun nämä meidän tekemät työt on jonkun pakko tehdä ja ollaan tärkeitä työläisiä, mutta meille korostetaan jatkuvasti ihan kaikkialla, että ette pysty tavoitteita täyttämään, ette tee tarpeeksi ahkerasti töitä, ette yritä tarpeeksi, muistakaa, ettei kukaan ole korvaamaton, ei ainakaan teistä. Sormia napsauttamalla voidaan teidät irtisanoa ja jos ei kerran sen vertaa ole kunnioitusta sitä kohtaan, että ollaan ylipäätään saatu tehdä paskaa työtä paskoissa oloissa, että tehtäisiin kerrankin kunnon tulosta, niin sitten voitte painua hevon vittuun, eikä kukaan tule kaipaamaan eikä teidän puuttumista edes huomata.