Yllättäen tämä päivä meni aika hyvin. Sain eilen läksyt tehtyä ilman kiirettä, ja tänään sitten avasin suuni molemmilla pienryhmätunneilla ja koska se tuntiaktiivisuus vaikuttaa osaan numeroa, niin jos en ihan kämmää niitä tenttejä, niin tavoite on saada arvosanaksi 4 noista kursseista. Jos joistain tulee 3, niin se ei haittaa, mutta nyt on jonkinlainen tavoite, joka ei ole niin korkea, mitä se voisi olla (5), joten... No, on tyytyväinen olo tähän päivään kuitenkin.

Heti yliopiston jälkeen menin hakemaan itselleni sen peruukin halloweenia varten. Sain tuon peruukin sellaisesta härpäkeliikkeestä ja sitten todella mauttoman puvuntakin kirpputorilta, molemmat ihan kohtalaiseen hintaan. Peruukkia parturoin kotona, koska se oli liian pitkä, ja vaikka vähän pelotti klipsiä sitä peruukkia, niin siitä tuli ihan hyvä! Kokeilin asua, mutta pettymyksekseni huomasin, että vaikka minulla oli tuo peruukki päässäni ja sellainen liian iso takki päälläni, näytin lähinnä vain naiselta, jolla on lyhyet hiukset. Mutta minulla on tummanruskea silmänrajauskynä, niin taiteilin itselleni paksummat ja miehekkäämmät kulmakarvat, vähän pulisonkeja, ja sitten aavistuksen verran ruskeaa kasvoihin, vähän niin kuin "eilen ajetuksi" parraksi ja viiksiksi. Lopputulos oli todella... En näyttänyt Kaitsulta, mutta näytin mieheltä, sellaiselta kapeakasvoiselta leuattomalta nuorelta mieheltä.

Otin itsestäni valokuvan ja mietin, että ehkä pitää kokeilla poseeraamista joissain kuvissa vielä, kun tuosta kuvan ottamisesta tuli mieleen joku ulkomainen Huippumalli Haussa -jakso, jossa ne kaikki tytöt puettiin miehiksi. Ja se kuva, jonka otin itse, onnistui ja olen jotenkin innoissani. Viime vuonna olin todella naisellinen pitkässä mustassa peruukissa, nahkahameessa, tekoripsissä, jne, ja nyt tänä vuonna olen mies. Otin kuvan siitä takista ja peruukista yhdessä.

halloweenasu-normal.jpg

Vaikka aluksi olin pettynyt siihen, että ei mikään Kaitsu halloweenina, mutta ainakin se on jotain todella erikoista. Yksi Facebook-kaveri oli ollut jo halloween-bileissä ja oli ollut kai kissanainen, pukeutuneena tyyliin lateksiin tai jotain, ja mietin vain, että jaa, vähän mautonta ja tylsää. Mutta toisaalta, kuka minä olen sanomaan mitään mauttomaksi, kun vedän perjantaina tuon takin päälleni?

On jotenkin hyvä fiilis tänään. Sain paljon aikaan ja nyt on enää alle viikko siihen, kun pitäisi tulla Kelalta rahaa, niin voin sitten syödä jotain muutakin kuin vain jotain itsetehtyä niistä aineksista joita kuivakaapistani löytyy. Tämä kuukausi on ollut aika vaikea taloudellisessa mielessä, kun kaikki kasautui samaan aikaan. Pikkuisten ruokatilaus, kaksi eläinlääkärikäyntiä, Helsingin-reissu, bussikortti, jne. Ja koska Kela vaihtoi sitä päivää, kun tuet tulevat, tai ainakin minun tukeni, niin se tulee tällä uudella mallilla vuokranmaksupäivän jälkeen. Aikaisemmin raha tuli aina paria päivää ennen vuokranmaksua, joten ei tarvinnut oikein koskaan huolehtia siitä, että onko siellä sitä rahaa. Mutta tämä uusi malli on paljon hankalampi, kun silloin, kun vuokra pitäisi maksaa, on se kohta kuukaudesta, kun minulla on kaikkein vähiten rahaa tililläni.

Mutta on silti hyvä fiilis. Kouluviikko ei tosin ole vielä ohi, koska perjantaina on vielä jotain, mutta huomenna on sentään vapaapäivä. Tai siis, menen keskukselle ja teen siellä läksyjä. Mutta kuitenkin.