Heh, on sitten taas tullut tehtyä vaikka mitä (paitsi luettua kokeisiin). Löysin horoskooppeja, ja katsoin niiden perusteella, millainen minun pitäisi olla. Siis hei, tämähän selittääkin kaiken! xD

Kukkaishoroskooppi<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Iiris
Sateenkaarijumalattaren mukaan ristitty
Iiris on kiihkeä ja intohimoinen.
Isänmaallinen Iiris on ja arvokas ja viihtyy hyvin kotipiirissä.

 

Kalat

Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein, että salaiset agentit vakoilevat sinua. Et tee juuri vaikutusta lähimmäisiisi, joita harmittaa pöyhkeytesi. Sinulta puuttuu itseluottamus ja olet yleensä pelkuri. Kaloilla on taipumusta kiduttaa pieniä eläimiä.

 

Kun lavuaari ei vedä:

Kala kokeilee ensin ajatuksen voimalla. Hän pyytää viemäriä aukeamaan, keskittyy ja meditoi ja lähettää käsillä parantavia säteitä lavuaariin. Kun tämä ei auta, päättää hän kokeilla vahvempia keinoja...
tiskiaine... ei auta... pesupulveri... ei... lisätään etikkaa... ei... vielä suolaa... Valtava vaahto kohoaa jo altaasta ja kuuluu outoa sihinää, kemiallinen seos vaikuttaa erinomaisen voimakkaalta, varsinkin
kitkerästä tuoksustaan päätellen, ja HOKKUSPOKKUS plurp plurp prrrummps, yhtäkkiä seisonut vesi solahtaa riemukkaasti alas rööristä.

 

LEHMUS (Epäily) - hyväksyy tyynesti sen mitä elämällä on tarjottavana, vihaa tappelua, stressiä ja pakkotyötä, ei pidä laiskottelusta ja joutilaana olosta, vieno ja myötenantava, tekee uhrauksia ystäviensä puolesta, monta lahjaa muttei tarpeeksi sitkeä saadakseen niistä kaiken irti, valittaa ja kitisee usein, hyvin mustasukkainen mutta uskollinen.

 

Saunassa:

Kalat meinasi myöhästyä. Hän nimittäin joi saunakaljat etukäteen. Hän saapuu paikalle, kun kaikki muut ovat jo lähteneet. Löylykin alkaa jo hiipua, muttei se haittaa kalaa. Hänellä on omasta takaa yllin kyllin sisäistä lämpöä ja myös sisäisesti nautittua lämmikettä, joten kyllä hänen kelpaa. Löylyn voi myös kuvitella, ellei sitä ole. Saunassa on hyvin hiljaista, siellä ei liiku mikään. Kala luulee olevansa yksin..... mutta se ei ihan pidä paikkaansa, koska: Härkä on edelleen saunassa.

 

Pokémonhoroskooppi (?!?):

Jigglypuff elää mielellään mielikuvitusmaailmassaan, omien unelmiensa keskellä. Hän suhtautuu positiivisesti asiaan kuin asiaan ja häneen päteekin sanonta; "Katsella maailmaa vaaleanpunaisten silmälasien läpi". Hän on luonteeltaan erittäin herkkä ja sympaattinen, sekä usein hauska seuralainen jonka on helppo hankkia ystäviä. Jigglypuff kuuntelee ystäviensä murheita ja auttaa parhaansa mukaan.
Valitettavasti Jigglypuff on myös erittäin häilyväinen luonteeltaan, jolloin kaikki ystävyyssuhteet eivät välttämättä kestä kovinkaan pitkään.

Jigglypuff ei kaipaa juurikaan haasteita, mutta hän on erittäin musikaalinen ja taiteellinen. Kaikenlainen musiikkiin tai tanssiin liittyvä on Jigglypuffille nautinto, rutiinit puolestaan kauhistus. Arkipäivän vaatimukset saattavat olla liikaa Jigglypuffille ja siksi hän mielellään laistaa joistakin tylsistä velvollisuuksista.

Jigglypuff viettää usein aikaa omiin haaveisiinsa vaipuneena ja on todellinen päiväunelmoija. Hän lukee mielellään kaukaisista seikkailuista ja haaveilee itsekin osallistuvansa niihin. Unelmointi on Jigglypuffin päivätyö ja siksi hän saattaakin vaikuttaa erittäin laiskalta ystäviensä silmissä.

PLANEETAT: Jupiter ja Neptunus (Jupiter: laki, oikeus, viisaus; Neptunus: empatia, mielikuvitus, inspiraatio.)
ONNENPÄIVÄ: Torstai
VÄRIT: Malva ja vedenvihreä
KIVI: Ametisti ja smaragdi
KUKAT JA PUUT: Lumme, lootus ja paju
ONNENNUMEROT: 3 & 7
HYVÄÄ: Herkkä, kekseliäs, hienostunut, uhrautuva.
HUONOA: Ylitunteellinen, todellisuutta pakeneva, yliherkkä.

 

 

Tavallinen:

Peruskala on humoristinen, narrimainen ja myötätuntoinen mukautuja. Jo varhain hän keksii, että maailmassa selviytyy mainiosti ilman egoa, tuota individualistien toteemia. Kalat ihmettelee maailman menoa, ja jos se näyttää liian ahdistavalta, hän pakenee mielikuvituksensa siivin aavan meren tuolle puolen. Jos hänellä on onnea ja suojelijoita, hän päätyy tangolaulajaksi, teatteriin tai pyörittämään persoonallista bisnestä.
Mukautuvuutensa ansiosta monet Kalat sulautuvat taustaan ja elävät ulkoisesti väritöntä elämää. Anonyymisyys on suoja, jonka alla todellinen Kalat ui unissaan kohti sankaruutta ja romansseja. Muita vaihtoehtoja ovat kaksoiselämä ja muutto Argentiinaan. Kuten vastineensa eläinkunnassa, on astrokalakin liukas, ja sen todellinen elämä on pinnanalaista. Tämän merkin alla syntyneitä on vaikein luokitella. Kalaihmistyyppejä on yhtä monta, kuin kalalajeja maailman merissä.

 

Kalojen merkin monimuotoisuus ilmenee naisissa miehiä luontevammin. Tyyppi "taistelukala" on värikäs, naisellisilla kliseillä leikittelevä mystinen femina, joka saa miehet haukkomaan henkeään. Kotioloissa hän voi olla maailman tavallisin sohvallamakoilija, mutta shown alkaessa Jukka Kajaavakin vaivautuisi paikalle.

"Kultakala" on naisista maagisin, eteerinen rakkauden papitar. Jos kalanainen ei halua herättää ulkoista huomiota, hän luottaa siihen, että mies ei pysty olemaan ilman unelmia tuottavaa "orjatartaan".

Lapsuus on monelle Kalalle elämän paras aika, koska silloin saa toteuttaa mielikuvitustaan ilman rajoja. Aikuisten maailman tuntuu tylyltä ja tylsältä.

Kalalapsi etsii inspiraatiota ympäristönsä pokkeusihmisistä ja hankkii yleensä jo varhain valtaisan tietomäärän kaikenlaisista asioista. Jos kalaihminen pystyy säilyttämään tämän lapsen itsessään, hän voi mukaella vanhaa sanontaa:"Kun kuulen sanan arki, poistan varmistimen mielikuvituksestani."

 

 

Kiinalainen horoskooppi:

Käärme

Käärmeihmiset ovat älykkäitä, romanttisia, huumorintajuisia ja loputtoman arvoituksellisia. Heistä on vastustamatonta vetovoimaa, josta he itse ovat täysin tietoisia, ja jota he osaavat käyttää paremmin hyödykseen kuin yksikään toinen eläinmerkki. Käärme on huumorintajuinen ja rakastaa pukeutumista, hyviä kirjoja, teatteria, musiikkia - kaikkia elämän hienouksia. Käärme luottaa omaan arvostelukykyynsä ja on useimmiten oikeassa. Hänellä on tarkat vaistot ja taipumusta selvänäköisyyteen. Hänen kanssaan on syytä olla varuillaan, sillä käärmeen toimintaa on vaikea arvioida ennalta. Hän ei voi sietää keskeneräisiä asioita, jos hän epäonnistuu tehtävien loppuun viennissä, niin häneltä on turha odottaa samaa virhettä toistamiseen. Hänessä ei ole ainesta uhkapeluriksi.

 

Monikaan asia maailmassa ei vedä vertoja käärmeen vihalle. Se on totaalista, jäätävää, heltymätöntä. Hänellä on aikaa ja malttia odottaa sopivaa kostonhetkeä. Ystävyys- ja rakkaussuhteessa käärme on omistavainen, kiihkeä ja järjettömän mustasukkainen. Hänellä on paha tapa ampua yli osoittaessaan kiintymystään, ja tämä johtaa siihen että hänen kumppaninsa tuntee elävänsä häkissä. Käärmeen huolehtiva syleily saattaa tuntua kuristusotteelta. Itse hän tekee mielellään syrjähyppyjä tai ainakin leikittelee sen suuntaisilla ajatuksilla. Hän on kaksinaismoralisti, jolle loppujen lopuksi riittää harvojen, valittujen pitkäaikaisten ystävien pieni kodikas piiri.

 

Pohjimmiltaan käärme on laiska ja mukavuudenhaluinen. Hän on yhteiskunnallisesti valveutunut ja sangen velvollisuudentuntoinen. Yleensä hän menestyy alalla kuin alalla, eikä hänen tarvitse huolehtia rahasta, kunhan hän ei ota tarpeettoman suuria riskejä, niin hänellä tulee aina olemaan kaikkea. Jos ei yllin kyllin, niin tarpeeksi, ja laadusta tinkimättä. Käärmeellä on usein suuri perhe. Hänen elämänsä voi muodostua jännittäväksi, etenkin jos hänestä tulee kuuluisa.

 

Keski-iän jälkeen alkaa käärmeen elämässä tilinteon kausi. Hän syventyy pohtimaan omaa olemustaan samaan aikaan kun hänen kaikki hyvät tekonsa alkavat tuottaa hedelmää ja vastaavasti kaikki paha, minkä hän on saanut aikaan kostautuu itsestään. Syntinsä sovittaneena hän voi käydä rauhalliseen lepoon.

 

 

Varvasmurtti (kalat): Mielikuvituksekas, ujo ja hieman laiska Varvasmurtti on erinomainen kirjailija, koska hän jaksaa kuvitella asioita erittäin selkeästi. Mutta Varvasmurtti pitää usein itseään muiden "yläpuolella", kuvitellen olevansa maailman pelastava sankari. Vaikkapa ihan huomaamattaan. Varvasmurtti on usein syvällinen.

 

Ammattihoroskooppi:

Kalat menestyvät hyvin lääketieteen, matematiikan ja ATK:n saralla sekä luovissa ammateissa kuten näyttelijänä tai muusikkona. Mikäli kalat ei aseta itselleen tavotteita, voi hän jäädä ikuiseksi taivaanrannanmaalariksi.

 

Maya-horoskooppi:

Sinua kuvaavat sanat: lumous, ajattomuus ja herkkyys. Olethan ihastuttava Valkoinen Taikuri, Ajattomuuden voima. Myös kissamainen salaperäisyys, mediaalisuus, herkkätuntoisuus ja älykkyys ovat ominaisuuksiasi. Olet vertaansa vailla oleva ihmissuhdesiantuntija siitäkin huolimatta tai juuri siksi, että henkilökohtaiset suhteesi kertoisivat välillä aivan jostakin muusta. Ajattomuudessasi heittäytyessäsi elämän virtaan olet varmasti aika ajoin huomannut, miten asiat loksahtelevat paikoilleen kuin itsestään.

 

***

 

Täytyy vain sanoa, että niillä ihmisillä, jotka näitä kehittelevät, on todellinen mielikuvitus. Tämä horoskooppijuttu tuli mieleeni, kun autokoulunopettajani kysyi viime viikolla, mikä olen kiinalaiselta horoskoopiltani, sillä hänen mielestään niissä on ainakin jotain perää. No, olen sitten käärme. Minä en usko horoskooppeihin, mutta tuo kiinalainen sellainen oli ehkä lähimpänä. Sitten usko siihenkin kuitenkin karisee, kun katselee koulussa ympärilleen ja ajattelee, että kaikki kakkoset ovat käärmeitä ja siten kiinalaisten mukaan täsmälleen samanlaisia kuin minä.

 

Oikeasti, kaikkea sitä keksitäänkin.