Vaihteeksi oli ärsyttävää tulla töihin, jotenkin kotona työskentelyn aikana unohdin, miten Karin selittää ja selittää ja selittää. Nyt kun hän sanoi, että hänellä on joka paikka kipeä, kun hän oli käynyt kuntosalilla pitkästä aikaa, niin minä sanoin sitten kipeämmästä jalastani. No, Karinilla oli luonnollisesti ratkaisu siihen.

Karin: "Ootko sä käynyt näyttämässä sitä lääkärille jo?"
Amia: "En, mutta - "
Karin: "No kannattais ehdottomasti, kun se ei oo iso homma kun ne sen kuvaa ja sitten se hoituu ihan selkäydinpuudutuksessa se leikkaus ja samana päivänä pääsee kotiin ja se on ihan poliklinikkajuttu."
Amia: "Mm, mu- "
Karin: "Eikä siihen tuu siis ihan kun kaksi pientä reikää, ettei arpiakaan tarvitse pelätä. Tai sitten ihan joku kortisonipiikki niveleen on kanssa hyvä. Mulle laitettiin kanssa silloin kun mä olin 28 tai 25 ja sitten kun se on todella hidas parantumaan, niin saattaa olla, että et siltikään tule kuntoon enää koskaan. Mullakin pari vuotta sitten oli tulehdus olkapäissä ja vieläkin kun ne ultrattiin, niin siellä nähtiin vaurioita, jotka se tulehdus oli aiheuttanut. Ja kuntosalilla huomasi, että ei ne vieläkään ole kunnossa."
Amia: "Mutta en mä usko, että se on ihan noin paha, kun kerran jo yhden päivän lepo on saanut sen paljon paremmaksi."
Karin: "No mutta kannattaa mennä kuitenkin lääkäriin ja pyytää vaikka Burana-kuuri, kun se kanssa auttaa tosi hyvin. Sitä vaan otetaan 2-3 päivässä, joko 400mg tai 600mg vahvuista."
Amia: "Niin, mulla - "
Karin: "Ja kun ne siellä terveyskeskuksessa kirjoittaa sen reseptillä, niin sen voi vaihtaa ihan Ibusaliin tai Ibumaxiin, joka maksaa 100 kpl jotain kolme euroa ja se on ihan sitä samaa lääkettä. Mutta kannattaa sitten joko pyytää siihen oheen joku vatsaa suojeleva lääke tai juoda Gefilus-piimää, kun tuollainen kuuri voi olla tosi rankka vatsalle. Mun täti, joka syö samalla lailla Buranaa mitä minä, sanoi, että sillä on mennyt vatsa ihan pilalle Buranan takia. Sen takia se joutuu nyt ottamaan B-vitamiinipistoksia, jotta sen vatsa toimisi edes jotenkin. Sen takia mäkin viimeksi kun jouduin syömään Buranaa, pyysin lääkäriltä, että hei anna mulle sellanen vatsaa suojeleva lääkitys, kun mä en halua pilata vatsaani. Normaalistihan mä syönkin vaan jotain homeopatialääkkeitä, kun ne toimii paljon paremmin kuin joku länsimainen lääketiede, joka ei ota huomioon, että jokainen ihminen on erilainen ja että ihminen on fyysisen puolen lisäksi myös henkinen, johon vaikuttaa kunkin ihmisen auran väri. Länsimainen lääketiede perustuu vaan rahalle ja vaikka kiinalainen lääketiede on ollut olemassa todella kauan, niin jostain syystä sitä ei vieläkään haluta tunnustaa yhtä hyväksi hoidoksi. Tietysti se mikä yhdelle toimii, ei välttämättä toimi toiselle yhtään. Mä olen kuitenkin täysin vakuuttunut siitä, että se mulle ainakin auttaa. Ja mun poikakin on todiste siitä, että se toimii. Kun se oli pieni, niin se sai rasitusastman ja tavallisilla lääkäreillä käytiin ja mikään ei auttanut, mutta sitten mä halusin viedä sen homeopaatille. Lääkäri oli sitä vastaan tietysti ja oikeen suuttui mulle, mutta silti mä vein pojan homeopaatille. Se sitten haastatteli poikaa ensin kaksistaan suunnilleen tunnin ja sen jälkeen mua ja poikaa yhdessä noin puoli tuntia, minkä jälkeen se määräsi sellaista luontaistuotetta. Poika sitten rupes ottamaan sitä ja se parantui heti! Sitten se ei enää tarvinnut astmalääkettä ja pystyi tekemään mitä tahansa! Sitten kun lääkärille sanoin, että homeopaatti oli parantanut mun pojan, se suuttui kauheasti ja sanoi, että todella vastuutonta viedä poika sinne ja antaa muita lääkkeitä yhdessä niiden lääkkeiden kanssa. Mä sanoin vaan, että hei kattokaa poikaa, se on parantunut, eikä se ole kyllä yhtään teidän ansiota. Ne kyllä sanoi jo aikaisemmin, että poika todennäköisesti kasvaa siitä pois, mutta mä en hetkeäkään epäile, etteikö se homeopaatin lääke olisi poikaa parantanut."
Amia: "Niin... Mutta mulla on siis ihan sitä Ibumax 600mg vahvuista lääkettä kotona jo..."

Raivostuttavaa. Kun tuo tapahtuu monta kertaa päivässä, tekisi mieli vain avautua, että pitäisitkö sen suusi hetken kiinni tai edes antaisit vastata jossain välissä, kun ei kiinnosta kuunnella jotain yksinpuhelua jostain aiheesta toiseen hyppivästä esitelmästä. Lisäksi uinohdin lähettää kotona tekemäni työn itselleni sähköpostilla ja lisäksi unohdin työpaikan Sim-kortin kotiin, joten sekin vielä.