Oli vaihteeksi feissarien puistokemut ja palasin vasta nyt. Jostain syystä olen surullinen. Ärsyttää typerä malliunelma ja se, että olen siitä joillekin maininnut, sillä nyt kun ihmisillä oli kameroita, tuli taas ilmi, että en osaa lainkaan poseerata. Minusta on todella harvoin otettu yhtään kuvia ja koko elämäni aikana jonkun toisen minusta ottamat kuvat mahtuvat alle sataan otettuun kuvaan. Joten miten osaisin olla kuvissa, kun joku muu ottaa niitä? Näytin ihan typerältä ja olen niin läski, että vasta kuvissa näen sen, miten iso minä olenkaan.

Olen iso, en osaa poseerata, en päässyt yliopistoon, en osaa mitään erityistä. Ja jotenkin minua masensi myös se, että kävi ilmi, että se erotettu feissarityttö seurustelee nykyään sen ylilaihan 16-vuotiaan Juulian kanssa. Jotenkin minulta on mennyt ihan ohi se, että Juulia onkin lesbo. Ei sillä että siinä mitään vikaa olisi, mutta jotenkin masentaa, että olen ihan pihalla ja nyt Juuliakin tuntuu jotenkin olevan ihan eri maailmassa.

Kaikki seurustelee niin kiinteästi, että ainoa tekeminen mitä minulla on, on töiden tekeminen ja kuntoilu. Olen vaihteeksi saanut painonpudotuksen taas aika hyvin alkuun ja olen innostunut uimisestakin taas. Mitään suunnitelmia kesäksi ei ole. Kaikki reissaa ulkomaille paitsi minä ja sitten kun he palaavat Suomeen, he liittyvät niihin harvoihin, jotka minun lisäkseni eivät ole maasta lähteneet ja tekevät kaikkea kivaa seurustelukumppaneittensa kanssa.

Tuntuu taas, ettei tulevaisuudelta ole paljon mitään odotettavaa, kun ei minusta ole mihinkään.