17 PÄIVÄÄ ÄIDINKIELEN ESSEEKOKEESEEN!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

19 PÄIVÄÄ MATIKAN YO-KIRJOITUKSIIN!

21 PÄIVÄÄ ENGLANNIN KIRJALLISEEN YO-KOKEESEEN!

24 PÄIVÄÄ KEMIAN YO-KIRJOITUKSIIN!

33 PÄIVÄÄ BIOLOGIAN YO-KIRJOITUKSIIN!

 

***

 

Huh huh. Paikallislehdessä oli tänään juttu penkkaripäivästä kuvien kanssa. Neiti EH:sta oli kuva ja sain vihdoinkin tietää, mikä hän oli ollut: Edward Saksikäsi. Tarvitsi vain nähdä se kuva, niin olin jo pimahtamassa mustasukkaisuudesta. NN oli silloin kauhean kiinnostunut niistä käsijutuista. Hän koskikin niihin. Vapaaehtoisesti. Se jotenkin vaivaa minua. Hän melkein koski neiti EH:hon. Neiti EH on koskenut häneen. Sattuu.

 

Minulla on nyt hänen kännykkänumeronsa. Oletettavasti. Sen saaminen oli helppoa. Lähetin hänen nimensä numeropalveluun ja yksi hakutuloksista täsmäsi. Tai ainakin se numero kuuluu jollekulle, jolla on hänen nimensä ja joka asuu samassa osoitteessa kuin NN:n vanhemmat. Mutta sanoisin kuitenkin, että todennäköisyys sille, että kyseessä ON NN:n numero, on aika suuri. En ole uskaltanut edes tallentaa sitä puhelimen muistiin, se on edelleen pelkästään siinä viestissä.

 

Olo tuntuu hieman sekavalta. Huomenna on autokoulun kakkosvaihe. Ketäköhän idiootteja sinnekin tulee. Jotain ärsyttäviä amislaisia kuitenkin, jotka yläasteella tykkäsivät niin minun pilkkaamisestani. Hah.

 

Olo on jotenkin sekava. En tykkää tv-ohjelmista, joissa on hallusinaatioita. Tuntuu aina sen jälkeen, että sekoan.