Heräsin taas. Otin aamulla tosiaan sen yhden rauhoittavan, mutta kun se ei tuntunut auttavan oloa, niin otin sitten toisen. Sekään ei tuntunut auttavan, niin otin sitten kolmannen. Ei mennyt kauaa kun vain sitten nukahdin. Näin kaikenlaisia unia ja niissä oli ihan hyvä olo. Sitten heräsin siihen, että kuului "blub" -ääni, joka kuuluu Facebookissa, kun joku lähettää viestin. Olin jotenkin puoliksi hereillä ja nukahdin uudestaan ja näin unia siitä, että se oli Jaska, jolla oli tärkeää asiaa. Sitten herättelin itseni kunnolla, koska oli se kuka tahansa, olisi kiva lukea viestiä joltain, keneltä tahansa. Koneeni oli jäänyt päälle siitä kun olin katsonut NCIS:ää ennen nukahtamistani, niin sitten klikkasin auki vain Facebook-välilehden.

Ei siellä ollut mitään viestiä keneltäkään. Turhaan herättelin itseni suht onnellisesta unimaailmasta. Sitä oli vaikea uskoa, koska olin niin varma, että kuulin sen äänen. Mutta ei, ei ollutkaan ketään.

Olen surullinen. Nuo rauhoittavat auttavat aina väliaikaisesti, koska aikaa kuluu aika paljon kun vain nukkuu. Ei varmaan pitäisi ottaa kolmea rauhoittavaa putkeen, mutta kun reseptissäkin lukee että 1 tabletti tarvittaessa 1-2 kertaa vuorokaudessa, niin jos päivän aikana otan yhteensä 3 niin eihän se ole niin liikaa. Haluaisin vain nukkua, mennä talviunille ja herätä sitten joskus keväällä taas.

Olen edelleen surullinen.