Äh. Tänään oli vähän huonompi päivä, vaikka eihän päivä ole vieläkään ohi. Ensimmäistä kertaa vien nyt työläppärin kotiin, koska maanantaina ja tiistaina on skypekoulutusta koko päivä ja töissä järkeilivät, että mikä idea minun olisi tulla työpaikalle sitä skypejuttua varten, kun voin tehdä sen myös kotoa. Joten kirjoitan nyt tätä kirjoitusta junasta, koska kun pääsen kotiin, aika on kortilla, jotta ehdin syödä ja käydä suihkussa ennen sitä yhteishengausta. Ja on pakko purkaa ajatuksia nyt, koska on ihan paska fiilis.

En tiedä mistä se alkoi, mutta tiedän ainakin yhden vaikuttavan tekijän. Niin kuin eilen kirjoitin, olen töissä miettinyt kauheasti sitä lounastamista työpaikalla ja sitä, että haluaakohan Arrow, että liityn aina hänen seuraansa. No, eilen iloitsin siitä, että hän puolestaan ehdotti sitä minulle, mutta tänään meni sitten vähän toisin. Hän ei ilmoittanut ja sen lisäksi asiaa teki entistä kiusallisemmaksi se, että olin menossa sattumalta juuri samaan aikaan vessaan kun hän ja se kirjoittajapomo olivat menossa syömään, joten minä näin heidät ja he näkivät minut. Arrow laittoi sitten pian viestiä, että on vissiin väsynyt, kun kokonaan unohti ilmoittaa minulle, että he olivat menossa syömään ja että jos vain ehdin, niin voisin "joinaa".

Joo. No ei kai siinä mitään, mutta tuo tuntui ihan tekosyyltä ja siitä tuli jotenkin vielä ikävämpi fiilis. Menin kyllä sitten syömään heidän kanssaan ja yritin olla ihan normaalisti, mutta sen jälkeen on ollut jotenkin ikävä fiilis. Se on ihan fine, jos Arrow ei halua syödä joka päivä minun seurassani (ei ole), mutta kyllähän tuosta jäi vähän ikävä fiilis.

Ja tämän päivän "yhteishengaus" näyttää koko ajan epätodennäköisemmältä. Tämän päivän aikana lähes kaikki niistä jotka olivat ilmoittaneet pääsevänsä on jo peruuttaneet tulonsa, mukaanlukien Korpinkynsi ja Lester. Tällä hetkellä yhteishengaukseen olisivat osallistumassa minä, Arrow ja... miksi unohdin sen naisen nimen? Jyn! Ja Harjoittelupaikkarohmu.

Joo, yhteishengaus haudattiin tämän päivän osalta. Ihan sama (ei ole). No, ainakaan ei tarvitse tänään sitten pinnistellä yhteishengauksessa paskan fiiliksen kanssa, vaan voin vain velloa siinä kotona. Ehkä joku muu nyt sitten ehdottaa korvaavaa päivää, koska minä en jaksa aina hoitaa kaikkea. Jos heitä kiinnostaa yhteishengata, niin saavat ehdottaa. Ei sillä, varmaan kunhan olen levännyt ja toipunut tästä päivästä ja typerästä Arrow-ärsytyksestä, ehdotan itse jotain. Mutta nyt tuntuu, että en jaksa aina olla se, jonka pitää pitää ryhmähenkeä yllä. Ja ei sillä, onhan Harjoittelupaikkarohmukin aika hyvin tehnyt sitä, mutta pliis logiikka - anna minun nyt kerrankin olla kohtuuton!

Fakta on kaikesta huolimatta, että fiilis on paska, oli se sitten oikeutettu tunne tai ei. Ja tietysti samalla puskee päälle kaikki Koodariopettaja-ajatuksetkin, että minussa on varmaan oltava jotain vikaa, kun minut on niin helppo torjua ja miten ihmiset eivät vaikuta olevan niin innokkaita viettämään aikaa minun kanssani kuin minä heidän kanssaan. Paitsi Natalia, joka on melkein aina se, joka soittaa minulle. Se on kiva ja vaikka se onkin jotenkin nurinkurista, en itse ajattele, että Nataliasta tuntuu yhtään samalta kuin minusta tuntuu, vaan ajattelen, että se on Natalialle varmaan luontainen ominaisuus ja jos itse soitan hänelle ja hän ei pysty puhumaan, minulle tulee heti sellainen olo, että nyt olen häirinnyt häntä. Joten kai voisin yrittää taas harrastaa sitä terapeuttini mainostamaa armollisuutta itseäni kohtaan, enkä hypätä heti pahimpaan mahdolliseen johtopäätökseen. Mutta nyt minä olen vain niin väsynyt, että en jaksa.

Ei minulla oikein muuta sanottavaa ollutkaan.