Sanon suoraan, että vittu. Kaikilla on "kevättä rinnassa" ja Enricekin alkanut seurustella jonkun pöllöpään kanssa ja latailee jotain pussailikuvia profiiliinsa. Ainakin tuo selittää sen, miksi ei ole vastaillut minun viesteihini enää. Muutenkin kaikki tuntuu seurustelevan ja vaikka minulla ei olisi erityisemmin kiinnostusta sellaiseen, niin joku romanssikin olisi vaihteeksi ihan jees.

Ensi viikolla on Suomen Huippumalli Haussa kiertue, joten yhden päivän omistan melkein kokonaan siihen, että menen Tampereen tapahtumaan ja yritän antaa itsestäni sellaisen kuvan, että päättävät ottaa minut ohjelmaan. Olen saanut painoa ihan hyvin pois ja lantionympärys, joka minulla oli lukioaikana keskimäärin 104 senttiä, kun huippumalleilla se on n. 90 cm, on nyt itse asiassa kymmenen kiloa tavoitteesta ollessani jopa kapeampi kuin tuolloin! Siis minulla on oikeasti ihan realistiset mahdollisuudet päästä mallin mittoihin parin kuukauden aikana.

Minä haluan tuota todella todella todella paljon! Erehdyin ja kerroin äidilleni asiasta, ja hän ei sanonut mitään, mutta käyttäytymisellään antoi ymmärtää, että oli vahvasti sitä mieltä, että ei minua valita sinne missään tapauksessa. Nytkin minulla on ne Lontoosta hankkimani superkorkokengät jalassa, kun yritän tässä viikon sisään kehittää vielä kävelyäni. Toki olen sitä harjoitellut 15-vuotiaasta aina kesäisin laatoituksella kotona, mutta vielä nyt pitäisi palauttaa mieleen sitä kävelyvarmuutta.

Tietysti aion laittaa sen nettihakemuksenkin ja liittää siihen kaikki mahdolliset kuvat ja videot. Puolet kuvista olen jo ottanutkin ja olen ollut niihin tyytyväinen. Vielä on reilu viikko aikaa ottaa niitä kuvia ja laihtua parempaan kuntoon. Ainakin olen hemmetin paljon itsevarmempi kuin pari vuotta sitten, kun oikeasti olin mallin mitoissa, joten pidän mahdollisuuksiani päästä mukaan ihan hyvinä. Kymmenen senttiä pois vyötäröltä ja lantiolta, niin se on sitten siinä. Ja kun miettii, että siihen "nollapainooni" on suunnilleen kymmenen kiloa, niin ei kuulosta lainkaan hullummalta.

Kuukausi on myös vaihtumassa ja minulla on parisen sataa euroa vielä jäljellä, jos vuokra vähennetään siitä nykyisestä summasta. Rahatilanne on siis hyvä. Perjantaina onkin jo huhtikuu, niin aikomuksena on mennä katselemaan uusia farkkuja, kun ne uusimmat farkkuni, jotka olivat suunnilleen ainoat, jotka mahtuivat minulle aikaisemmin, ovat nykyään sellaiset, että ne meinaavat tippua päältä.

Ihan hyvä fiilis, vaikka kiirettä pitää ja tuo Huippumalli Haussa stressaa kauheasti ja tunkeutuu jo uniinkin. Mutta todella todella todella haluaisin päästä mukaan ja toisaalta olen todella toiveikas ja itsevarma, mutta sitten unissa paljastuu ne pelot, kun niissä hakuaika onkin mennyt jo ohi tai kaikki mallit onkin jo valittu, vaikka hakuaika ei ole mennyt vielä umpeenkaan!