Nyt tuntuu taas hämärästi siltä, että olen ihan sekoamassa. En vain NN-asian kanssa, vaan muutenkin, ihan yleisestikin. Tuntuu taas kauhean epätodelliselta, sellaiselta, että mitä hittoa oikein tapahtuu. Ja tietysti se NN-dilemmakin vaikuttaa: olenko minä vain vetänyt kaiken päästäni? Olenko minä tulossa ihan hulluksi?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ihmiset lähettävät minulle mesen kautta samaa linkkiä silmäniskuhymiöllä varustettuna koko ajan. Ilman mitään selitystä. Silloin kun olen poissa, tai sitten he itse kirjautuvat ulos heti sen jälkeen. Eivät vastaa, jos ihmettelen heille sitä offline-viestillä. Lähettävät vain saman linkin samalla silmäniskuhymiöllä uudestaan. Linkissäkään ei ole mitään erityistä: se vie vain sivustolle, jossa pyydetään kirjoittamaan mesen käyttäjätunnus ja salasana, jotta saisi selville, kuka on estänyt minut listaltaan. Vähintäänkin epäilyttävää, minulle ei tulisi mieleenikään kirjoittaa sekä käyttäjätunnusta että salasanaani yhtään minnekään.

 

En sitten tiedä, mitä hittoa nämä tyypit aikovat, mutta jos he jotain hyvää tarkoittavat, niin metsään menee aikeet. Jos he sitten vihjaavat, että olen sellainen ihminen, jonka moni varmaan on estänyt, niin ei sekään kauhean kivalta tunnu. Tai sitten he laittoivat linkin vain jotta varmasti tajuaisin, että he ovat itse estäneet minut listaltaan.

 

Se saa minut ahdistuneeksi ja laittaa minun oloni tuntumaan siltä, että tulen hulluksi. Lähinnä minun napsahdukseni tuntuu muutenkin olevan tarpeeksi lähellä, että en todellakaan tarvitse ihmisiä vittuilemaan minulle enää teinimäisesti ja postittamalla meseäni täyteen jotain typerää linkkiä.

 

Joten, jos joku tällainen kyseinen henkilö lukee tätä, niin älä tee noin jatkossa. Selityksiä otetaan myös vastaan; minulla ei ole erityisen suurta halua tulla hulluksi yhtään kenenkään typerän vitsin takia.

 

NN:llä on tyttöystävä!

 

Minä olen kuvitellut kaiken!


NN:llä ei ole tyttöystävää!

 

NN:llä onkin tyttöystävä!

 

Minä tulen hulluksi!

 

Apua!