kristianmeurmankarsintateaser.jpg

 

Kristian Meurman meni jatkoon euroviisuissa. Varmaan aika säälistä. Ja onko se niin kauhean hyvä asia, jos vastassa on Kari Tapio ja Jari Sillanpää sliipattu nättipoika -kopio? Hyvä on, hyvä on. Saatoin ehkä mahdollisesti äänestää Kristiania (älkää kysykö montako kertaa, siihen en vastaa, heh), vaikka biisi oli hiton huono. Hänen äänensä on hyvä ja hän näyttää hyvältä (se tukka... mmm...). Ja jos kaikki biisit ovat huonoja, niin eivätkö tukka ja siedettävä ääni ole hyviä äänestysperusteita?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tykkäsin hänestä kauheasti Idolsissa, mutta nykyisin hän laulaa sellaista pop/iskelmä –musaa, jota en voi oikein sietää. Missä on asenne?! Häh?! Jos tyyppi meinaa tehdä jokapäiväistä Suomi-iskelmä –kamaa, niin leikkaisi edes sen tukkansa. Hän ei ole sen arvoinen. Eikö se mene melkein niin, että jos tukka on pitkä, niin pitää olla vähän jotain asennettakin? Epäasenteelliset pitkätukkaiset pojat/miehet näyttää minusta vain sellaisilta, että he yrittävät olla jotain, mitä he eivät ole. Pah.

 

Tuo on enemmän sitä, mistä minä tykkään Kristianin laulamana. Biisi on tosin alkuperäisenä parempi, mutta tuo kuulostaa hienolta myös. Siinä on edes hieman enemmän asennetta kuin jossain pliisussa "Jos en sua saa" –popiskelmäbiisissä. Ja kaikki me huomaamme tietysti myös sen äärettömän tyylikkään liikkeen kohdassa 3:04. Kukaan, joka tekee noin, ei voi olla kauhean epäinhimillinen, hmm?

 

Mutta peruspointtini: euroviisut kaikkine "kutsuvieras artisteineen" on menossa kauheasti alaspäin taas. Ei mitään kunnollista musaa. Kaikki on samanlaista, mitä Suomi on laittanut esitettäväksi viimeiset... 30 vuotta? Kaikki on sellaista jumputustanssimusaa tai sitten jotain väritöntä iskelmää (suomeksi!). Lisää Lordin kuuloista (näköistä?) musiikkia. En minä mitenkään tue metallia tai heavy metallia, mutta melkein sanoisin jo, että kyllä iskelmä on sentään pahempaa. Lisää musiikkigenrejä euroviisuihin!