Aina kun yritän tehdä jonkun lyhyen päivityksen, se venyy vaikka miten paljon, mutta tällä kertaa tulee kyllä oikeasti lyhyt.

Oli jälleen illalliset ja oli huikean kivaa. 6 tuntia katosi tuosta vain, mutta kyllä oli kerrankin hienot 6 tuntia. Oltiin Erkin (eikö hän Erkki ollut?) luona ja Natalia oli, mutta sen lisäksi Natalia oli pyytänyt mukaan myös yhden Järjestön uuden työntekijän, olkoon hän vaikka Antti. Oli hyvä tyyppi, ehkä hieman "hippi" kuitenkin kauhean syvällisempään ystävyyteen, mutta hieno tyyppi, musiikistakin on perillä paljon, kun soittaa kitaraa.

Ensin käytiin yhdessä kaupassa ja sen jälkeen tehtiin sushia. Minä en ole ikinä syönyt sitä, enkä oikein ehkä perusta siitä vieläkään. Rakenne on jotenkin hankala, eikä makukaan mikään maailman hienoin. Paljon naurettiin ja kun se sushiriisi jäähtyi varmaan noin tunnin, niin katsottiin vähän telkkariakin siinä ohessa. Mutta opin jopa tekemään susia, siis sitä ehkä tavallisinta, joka kääritään siihen merilevälevyyn. Äsken kun vaihdoin pyjamaan, niin mietin, että miten ihmeessä se sen illallisen "tuoksu" tuntuu seuraavan minua ja jotenkin ylläpitävän sitä rentoa ja tyytyväistä fiilistä. Sitten vasta tajusinkin, että Erkkihän laittoi palamaan siellä kämpässä yhden suitsukkeen ihan illan alkuvaiheessa ja sen suitsukkeen jonkinlainen laventelimainen tuoksu on ilmeisesti jäänyt jotenkin hiuksiini. En suitsukkeista välitä, mutta tämä jälkituoksu on kyllä jotenkin huumaava. Siitä tuoksusta tulee vain mieleen se hyvä olo siellä illallisilla.

Loppuun vielä pari illan hauskoista lausahduksista. Omassa lainauksessani tajusin itsekin heti sen ääneen sanoneena, että se oli illan teeman huomioon ottaen aika absurdi.

***

Natalia: "Hmm. Mä en ole sittenkään ihan varma, että osaanko mä sittenkään tätä kurkun leikkaamisen tehokasta ja oikeaoppista tekniikkaa."

***

Natalia: "Mm. Tämä lohi on hyvää. Haluaako joku muu maistaa?"
Amia: *järkyttynyt* "Siis mitä? Raakaa kalaa?!"