Vaihteeksi ahdistaa. Tänään on Eeron bileet ja Jaska oli luvannut tulla sinne kanssani MUTTA, kuten arvata saattaa, nyt Jaska on taas mahdollisesti perumassa koko juttua. Monta kertaa Jaskalta kysyin, että haluaisiko hän tulla ja sanoin, että ei ole pakko, mutta hän siihen toistamiseen sanoi, että haluaa tulla. Nyt sitten tunteja ennen kyseistä hetkeä Jaska sanookin, että ei tiedä että uskaltaako sittenkään tulla sinne. Ymmärrän kyllä Jaskan ahdistumisen, mutta ottaa päähän, kun hän lupaa kaikenlaista ja sitten ei tunnu pitävän kiinni oikein mistään.

Ja nyt teen oma-aloitteisesti sen, mitä terapeuttini huomenna kuitenkin käskee tekemään, eli mietin, että mitä tunteita tämän ahdistumisen taustalla on. Onhan perin outoa, että kun poikaystävä peruuttaa jonkun yhteisen jutun, niin automaattisesti sitten tulee ahdistus, eikä mikään oikea tunne. Ja nyt kun mietin, niin varmaan olen vähän vihainen, tai ehkä keskiverrosti vihainen, lisäksi pettynyt, ja sitten toisaalta hieman myös itse peloissani/jännittynyt/noloissani siitä, että minun pitäisikin mennä Eeron bileisiin yksin sen jälkeen kun olin jo kysynytkin että voinko tuoda Jaskan myös. Ja minua jännittää yleisestikin koko bileet, tulee Jaska mukaani tai ei, koska siellä tulee olemaan melkein pelkästään minulle tuntemattomia ihmisiä. Jos Jaska tulisi mukaan, sitten olisi ainakin joku, jonka kanssa "liittoutua" ja sitten olo ei tuntuisi ehkä yhtä typerältä...

Mutta Jaska lupasi vielä miettiä asiaa, käy suihkussa ja syö, mutta en tiedä mitä tässä kohtaa pitäisi odottaa vai pitäisikö odottaa mitään.

Tänään ahdisti yliopistolle meneminen jonkun verran, kun pelkäsin, että tulee samanlainen ahdistuskohtaus kuin maanantaina. Ei tullut, mutta ei hyvältäkään tuntunut. Sekin varmaan vaikuttaa, että paitsi että pelkään että tulee ahdistuskohtaus, pelkään myös sitä, että alkaisin pelkäämään yliopistolla käymistä. Tuntuu että nyt on kauhea stressi päällä kun menee sinne. Ja nähtävästi muutenkin, kuten nyt taas olo tuntuu ahdistavalta ja epämukavalta.

En taas tiedä mitä muuta sanoa. Alkaa ärsyttää tämä jatkuva ahdistuminen kaikesta. Onneksi huomenna on taas terapia. Läksyt pitäisi kuitenkin tehdä vielä ennen kuin bileisiin lähtee...