Olen juuri kotiutunut bileistä, joista puhuin aikaisemmin. Olen jotenkin todella huvittunut ja tilanne on mielestäni täysin tragikoominen. Olen vetänyt viidessä tunnissa yli puoli litraa boolia ja lasillisen shampanjaa. Se on paljon minulle, joka kerran päätti kokeilla kestämistä ja joi putkeen kaksi lonkeroa, jonka jälkeen oksensi koko illan vessassa. Toivon että nyt ei käy samoin, mutta päänsärky on ainakin aika kova. En koe humaltuessani mitenkään muuttuvani mihinkään suuntaan tai rentoutuvani tai muuttuvani hilpeäksi. Pääni tulee vain hemmetin kipeäksi. Ja pystyn esimerkiksi kirjoittamaan sanan "tragikoominen" oikein ja tekemään erilaisia yksinkertaisia laskusuorituksia.

Ei ollut tarkoitus juoda näin "paljon", mutta joku muu valitsi minulle lasin, joka kaadettiin täyteen boolia, jossa oli jotain mehua ja limevissyä ja Leijona-viinaa. Yhden join aika aikaisin illalla, mutta kun piti lähteä, niin booli jaettiin yhdelle toiselle tyypille ja loput minulle, joten piti vetäistä se iso lasillinen sitä boolia alle kymmenessä minuutissa. Näiden välissä join myös maljallisen shampanjaa, joka sellaisenaan siellä serkkuni häissä pari vuotta sitten sai minun koordinaationi katoamaan aika merkittävästi.

Sen laihan 16-vuotiaan Juulian kanssa lähdettiin sitten kaksistaan "jatkoille". Juteltiin lähinnä, hän poltti parit tupakat ja yritettiin mennä juomaan teetä Coffee Houseen, mutta siellä kysyttiin henkkarit, joten ei saatu sitä teetä, kun Juulia oli alaikäinen. Hah. Juulia sitten ihmetteli, että enkö minä ollut koskaan kokeillut tupakkaa, edes maistanut. Hän sitten ohimennen sanoi kokeilleensa joskus ekstasya (en tiedä miten kirjoitetaan, olen hyvin epä-cool).

Jotenkin tuo on NIIN absurdia. Olen kuvitellut, että tuollainen on juuri jotain etäistä ja vain harvoissa piireissä, mutta nyt tuntuu, että kaikkihan niin tekevät. Minusta ei siis saa bilettäjää tekemälläkään. Olin aluksi innoissaan, mutta ei todellakaan ole minun juttuni. Enkä minä osannut yhtään edes odottaa tuollaista. Osasin odottaa juomista, mutta siinä se. Nämä on kaikki vielä han tavallisia. Tulin siis lopputulokseen, että minä olen yksinkertaisesti äärettömän tylsä ihminen. Sentään olin tajunnut meikata ja laittaa korkokengät, mutta muuten olin kaikin tavoin ihan väärässä paikassa, vaikka ei siellä mitenkään epämiellyttävääkään ollut. Oli kivaa ja kaikkea, mutta olisi ollut ihan yhtä kivaa ilman alkoholiakin.

Kaikkiko ihmiset ovatkin tuollaisia? Kotona odottivat sentään rotat, jotka vaikuttivat todella hämmentyneiltä, kun olin kesken viikonlopun lähtenyt ulos niin myöhään. Ne saivatkin vähän lisää ruokaa ja herkkuja ja rapsutuksia, eikä yksikään niistä sanonut tai edes vihjannut että olisin tylsä.

Huomenna tulevat uudet rotat ja toivon todella, että kaikki menee hyvin, sillä olen kauhean väsynyt ja pää on halkeamaisillaan, enkä usko, että kaikki häviää ennen aamua. No olipa kuitenkin kokemus.