”The end has come!”

Kirottu päänsärky ja väsymys, joka alkaa puurouttaa ajatuksia entisestään. Ja tietysti taustalla pyörivä TSH Kuninkaan Paluun traileri haittaa myös hieman. Se traileri on hienompi kuin koko kolmas leffa.

Täytän huomenna 20. Laitoin NN:n kirjeen kuoreen, liimasin kuoren kiinni ja laitoin sen pinkin postimerkin oikeaan ylänurkkaan.

”It is time.”

En muuttanut mitään, yritin päästä tunteesta, että olen ihan yksin ja erilainen ja että hän torjuu minut. Yritin olla tuntematta itseäni varjoon rakastuneeksi Éowyniksi, joka paljastaa tunteensa ihmeelliselle tulevalle kuninkaalle ja sankarille, Aragornille.

”We come it at last.”

Aion viedä huomenna sen postilaatikkoon. Se menee perille ehkä parissa päivässä, ennen viikonloppua, todennäköisesti. Hänen kotikotiinsa, sinne, mikä tuli kännykännumeron mukana. Joskus hän palaa sinne ja löytää kirjeen.

”All you have to decide is what to do with the time that has given to you.”

En tiedä, mitä sanoa. Olo on hämmentynyt. Päätä on särkenyt koko päivän ja olen ollut kauhean väsynyt. Kävelin kuitenkin pihalla korkokengissä tänään taas. Katsoin eilen Prisman dokumentin siitä, miten täydellinen eristyneisyys tekee ihmiset hulluiksi. Miten se saa heidät kävelemään edestakaisin.

”We shall see in the Shire again.”

Hieman pelottaa ja hermostuttaa tuo NN:n kirje. Mitähän hän ajattelee minusta? Miten idioottimaisen kuvan olenkaan itsestäni antanut...

”This is your test.”

Mutta ei sille voi mitään. En voi muuttaa paljoa yhdellä kirjeellä, en sen muodolla tai sanamuodoilla. Jos hän haluaa pitää yhteyttä, edes pientä, niin hän haluaa. Jos ei halua, tuonkaan kirjeen jälkeen, niin... Se pelottaa. Sitten asia on pois minun käsistäni.

”I see in your eyes the same fear that would take the heart of me!”

“A day may come, when the courage of men fails. When we forsake our friends and break all bounds of fellowship!”

Väsyttää. Miksi ne onkin menneet sörkkimään sitä leffaa niin, että pelkkä traileri on niin verta hyytävä, mutta itse elokuva liian ylivenytetty ja tunnoton? Mutta nyt nukkumaan.

”...But it is not this day.”