Tänään olisi ollut sen koodauskurssin välipalautusdedis, mutta en mitenkään saa kaikkea palautettua siihen mennessä. Sain yllättävän paljon tehtyä, mutta en tarpeeksi. Asiaa vaikeuttaa huomattavasti se, että fyysisesti olo ei ole kovin hyvä. Sitä on jatkunut nyt jo pitemmän aikaa, varmaan sellaiset pari viikkoa. Melkein joka päivä on lähes koko hereilläoloajan sellainen huono olo, että päätä särkee, pyörryttää ja oksettaa. Olen nyt tämän viikon ottanut migreenikohtauslääkekombon osasia melkein joka päivä ja välillä useampaan kertaan päivässä ja päänsärky kyllä lähtee (suurimmaksi osaksi), mutta pyörrytys ja oksettava olo eivät. Nyt olen kiinnittänyt siihen erityisen paljon huomiota, koska on oikeasti pitänyt yrittää saada asioita tehtyä, mutta huomaan nyt, että se, että en ole saanut oikein kunnolla aikaan mitään ei välttämättä johdukaan vain omasta laiskuudestani, vaan myös siitä, että fyysinen olo haittaa sitä huomattavasti.

Olen yrittänyt optimoida kaiken nyt tällä viikolla siltä varalta, että se johtuisi jostain, mihin voin itse vaikuttaa. Olen yrittänyt tarkkailla omaa työskentelyasentoani, ettei se päänsärky voisi johtua mistään jumituksista, olen yrittänyt syödä tasaiseen tahtiin, juoda tarpeeksi, käydä ulkona, nukkua tarpeeksi, pitää päivärytmin tasaisena, mutta mikään ei auta. Se turhauttaa ihan hirveästi. Nyt kun tuosta koodaamisesta ei tule mitään, aion ottaa koko migreenikohtauslääkekombon kerralla ja katsoa auttaisiko se. Se pitäisi varmaan muutenkin ottaa kerralla, koska niin se lääkäri sen määräsi, mutta kun otan kaikki kolme lääkettä yhtä aikaa (pahoinvointilääke + natriumnaprokseeni + parasetamoli), se saa olon todella väsyneeksi. Lisäksi niitä lääkkeitä on määrätty ihan erilainen määrä ja pahoinvointilääke olisi loppunut jo ajat sitten, jos aina ottaisin myös sen. Ja ne reseptit on vanhasta työterveydestä, niin en voi uusituttaakaan niitä kovin helposti.

Mutta aion nyt huomenna soittaa YHTS:lle tästä, koska hermohan tässä menee. Ja tämä ei ole mikään uusi ilmiö, vaan se oli jo viime syksynäkin aina silloin tällöin, niin ehkä nyt on hyvä ainakin ottaa yhteyttä ja selittää, että ei tunnu siltä, että se migreenin estolääke auttaa.

Luovutan kuitenkin nyt tämän päivän osalta tuon koodauksen suhteen. Välipalautuksen epäonnistuminen ei ilmeisesti tarkoita automaattisesti koko kurssin reputtamista, laskee vain arvosanaa huomattavasti, joten jos haluan, voin tehdä sen vielä loppuun. En tosin tiedä haluanko. Minulla on vain reilut kaksi viikkoa aikaa tehdä koko ohjelma loppuun, joten en tiedä ehdinkö, kun pitäisi tehdä gradua ja sitten on latinan loppukäännöksen dediskin siinä tienoilla.

Yök, melkein tukehduin tuohon typerään parasetamolipilleriin. Sen takia en yleensä ota sitäkään, kun se alkaa mössööntyä suussa sillä sekunnilla, kun sen asettaa kielen päälle ja sen lisäksi se on vielä niin valtava mötikkä ja vielä oudon karheapintainen, että en ymmärrä, miten ovat kuvitelleet, että joku saa sen alas.

Ehkä yritän nyt rentoutua ja tehdä huomenna aamulla sitten taas sitä gradua. Sanoin opettajalle, että yritän palauttaa gradun seuraavan version "viikon loppupuolella", mutta eihän minulla ole vieläkään mitään kunnollista palautettavana. Olen tehnyt sitä pikkuhiljaa aina vähän lisää, mutta olen pettynyt siihen, miten keskeneräinen se osio vieläkin on. En todellakaan aio palauttaa sitä opettajalle vielä tässä vaiheessa, mutta kauheasti haluaisin saada sen jo valmiiksi.

Hmm? Olo tuntuu vähemmän huonolta. Edelleen aika huonolta, mutta vähän vähemmän huonolta kuin aikaisemmin. Otin sen pahoinvointilääkkeen ehkä jo tunti sitten, niin ehkä se oikeasti auttaa. Se pitää kuulemma ottaa "vähän" aikaisemmin kuin ne kaksi muuta, jotta se voimistaa niiden vaikutusta, mutta näköjään se itsessäänkin vaikuttaa jo positiivisesti oloon. Niitä on vain enää viisi pilleriä jäljellä, joten jos se pahoinvointi ei lakkaa tulemasta, niin ei tästäkään havainnosta kovin pitkää iloa ole.

Mutta yritän rauhoittua ja rentoutua ja hengittää rauhassa ja syvään ja harjoittaa sitä itsearmollisuutta mitä terapeutti aina toistelee.