Kerrankin on taas hyvä fiilis! Aamulla raahauduin hammaslääkäriin, mutta aika oli peruttu, koska hammaslääkäri oli kipeä. Aika siirtyi helmikuulle, joten saa olla taas rauhassa. Kahdeltatoista tapasin Natalian yliopistolla ja syötiin sitten siellä yliopiston kahvilassa ja siis vein hänelle ne edellisen vuoron laput, mikä nyt olikin se pääasiallinen syy. Mutta oli kiva olla taas jossain muualla kuin vain töissä, koulussa tai kotona.

Nytkin pitäisi olla koulussa, mutta kun oli tiimikokous, joka tuli siihen päälle, niin päätin jättää koulun väliin tänään. Kokous oli mahtava, koska siellä oli toinen koordinaattori sen normaalin v-mäisen akan sijaan. Sinänsä hänenkin kanssa menee hyvin, mutta en silti hypi riemusta, jos joudun tekemisiin hänen kanssaan, sillä vieläkin ne sanat "susta ei ole tähän, miksi edes haluaisit jatkaa, kun sä et osaa" painavat mielessä.

Lisäksi nyt huomasi sen eron sen naisen pitämiin tiimikokouksiin, kun tämä tyyppi sanoi, että ei tämä ole niin vakava juttu, kun näytti tulostilanteen, mikä oli ok, mutta parantamisen varaakin oli. Meillä kuulemma oli kaikilla sellainen ilme että maailmanloppu on vähintään tulossa. Lisäksi tämä tyyppi otti ihan vakavissaan sen, kun sanoin, että ainakin ovitiimissä on yleisilmapiiri todella stressaantunut ja jopa ahdistunut. Siihen tällä tyypillä - joka muuten oli se, joka minut koko hommaan alun perin kouluttikin! - oli ratkaisu: jokaisen vuoron jälkeen voisi merkitä itselleen ylös vuoron tuloksen ja parilla ranskalaisella viivalla vuoron fiiliksen ja omia tuntemuksia. Aion todellakin käyttää tuota!

Lisäksi lopultakin häämöttää pääsy pois sieltä karmeasta puhelintyöpaikasta! Yksi kauppa tarjoaa meille mahdollisuutta vapaaehtoistyöhön heillä. Kyse on parista viikosta ja muutamasta 3 tunnin vuorosta, mutta kun siihen vapaaehtoistyöhön sisältyy KASSAKOULUTUS! Olisin jopa valmis maksamaan mahdollisuudesta sellaiseen, kun ilman kassakokemusta ei tunnu olevan mitään mahdollisuutta päästä yhtään mihinkään myyntityöhön. Näyttäisi todella hyvältä CV:ssäni!

Lisäksi ennen tiimikokousta lopultakin menin vaihtamaan nettitikkuni, joka ylikuumenee ja katkaisee yhteyden mahdollisesti jopa parin minuutin jälkeen, joten nyt senkin pitäisi olla kunnossa. Lisäksi tänään sain nukuttua väsymystä hieman pois ja tuolla tiimikokouksessakin ensimmäistä kertaa koko syksynä tuli sellainen hyvä fiilis ja innostunut fiilis ja halu parantaa sitä työskentelyä!

Toisaalta, sen jälkeen, kun psykologi sanoi, että nyt tulee sairausloma ja osastohoito mahdollisesti myös, tulokseni on ollut poikkeuksellisen hyvä. Eilen kyllä päätä särki koko vuoron, mutta sain silti melkein tavoitteen täyteen. Jatkostakin puhuttiin vähän ja ainakin kaksi siitä ovitiimistä on ainakin tammi- ja helmikuun poissa, joten vaikka uusia tulisikin, on aina helpompaa ja tehokkaampaa tuoda uusia jo olemassa olevaan tiimiin kuin todella vajaaseen. Eli jos tulokseni on edes jokseenkin ok, niin voi ehkä sittenkin olla mahdollista että jatkan. Lisäksi omasta mielestäni annan tiimikokouksissa ja muissa vastaavissa todella hyvän kuvan itsestäni. Kahden tiiminvetäjän jälkeen minä puhun eniten ja tuon esille joitain ajatuksia tai ehdotuksia, mikä on minusta kyllä antaa paremman kuvan kuin jos istuisin ihan hiljaa ja sanoisin jotain vain pakosta.

Mukava päivä tänään. josko sitä nyt sitten tämän päivän voimalla jaksaisi vielä viikon kaksi viimeistä päivääkin.