K-18, varoitus lisätty syystä, älkää traumatisoituko, luette omalla vastuullanne

 

 

Se floodaa. Se floodaa. Se floodaa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta, tuntuu pahalta.

 

Sehän on kuin teini-ikäinen, kunnon mielialaheilahduksia, sehän on kuin joku skitso!

 

En mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni.

 

Ei se pysty soittamaan edes Ghost Love Scorea, kun se pelkää niin paljon, että se kädet tärisee ja koska se tärisee muutenkin kokonaan niin kuin se olisi horkassa.

 

En mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni, en mene hakemaan mitään millä viiltää itseäni.

 

Tätä se tekee vaikka koko yön. Jos se kirjoittaa koko ajan, niin se ei voi tehdä käsillään mitään pahaa itselleen. Mitä Nankin ajattelisi? Ajattele Nania, ajattele, miten te menette kesällä katsomaan Nightwishia kaksistaan. On ehkä joku kiva ja lämmin päivä ja pääsee näkemään Nightwishin livenä.

 

Älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke, älä itke.

 

Mitä kaikki ajattelisikin, jos itkisit? Ne ajattelee vain, että se on itsepäisesti vain väärässä ja on liian ylpeä oppiakseen. Siinä ei ole oikeasti inhimillisyyttä, se on vain tyhmä ja itsepäinen. Anna niiden uskoa niin. Sinä tietäisit, että se ei olisi totta. Kun he pilkkaavat sitä, he eivät ikinä pääse satuttamaan pintaa syvemmälle. Jos itket ja he tietävät sinun itkevän, he voivat iskeä niin kipeästi, ettei se kipu ikinä lähde pois.

 

Käsiin on kylmä. Ja ne tärisee. Ja on punaisenkirjavat niin kuin aina, kun olen jäässä. Tai ehkä ne saa kerrankin nähdä sitä, millaista on Amian pään sisällä? Mutta mitäpä ne ymmärtäisi. Ne ajattelisi, että se huvikseen kirjoittaa vain tuollaista. Varmaan se on sitä paitsi kopioinut yhden ja liittänyt sen monta kertaa vain. Eihän se tietenkään ole kirjoittanut noita jokaista samaa lausetta erikseen. Jos ne vain tietäisi. Jos ne vain ymmärtäisi. Ne kuolisi järkytyksestä. Eihän kukaan voi sitä paitsi sellaista paskaa kestää monta vuotta. Se vain näyttelee. Ja rypee itsesäälissä. Varmaan se liioittelee asioita, että ihmiset säälis sitä.

 

Vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia, vihaan sinua Amia.

 

Mene hakemaan veitsi, oikein terävä, raatele kasvot ja revi silmät päästäsi. Viillä sokeana kaikkialta. Iske lopuksi veitsi sydämeen. Oikein kuolla rumana. Sellaisena, että ihmisten tarvitsisi vain katsoa ja sitten ne oksentaisi. Kaikki miettisi, että mites se nyt sillein teki. Ainahan se on ollut vain sellainen kiltti ja hiljainen tyttönen. Ne ei koskaan tiedä, kuinka paljon se vihaa.

 

Älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa, älä vihaa.

 

Mitä sitten? Rakastako muka? Ketä muka? Ei ole ketään. Ei tule ikinä olemaankaan. On NN. Ei ole. Sekään ei välitä. Turha miettiä sen tekstiviestejä, miten hienosti se kirjoittikaan ja miten ystävällinen se olikaan, sen täytyy varmaan välittää, kun se on yleisesti niin ilkeä aina kaikille. Mitä paskapuhetta. Haluat vain uskoa. Niinhän ne kaikki muutkin sanoo. Haluat vain uskoa. Mikään ei ole todellista, vain se viha ja tuska. Se on todellista, sen sinä ansaitset, kaikki muu lähtee sinun päästäsi, katso nyt itseäsi, mitä muutakaan se voisi olla, kun olet tuollainen.

 

Olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma, olet ruma.

 

Lapsenahan minusta sanottiin, että olin nätti. Että minulla oli tähtisilmät. Sellaiset isot ja ihanat, joihin moni poika rakastuisi. Kun ala-asteella arvailtiin jokaisen vauvakuvia, opettaja sanoi, että kyllähän tuon Amian tunnistaa tosi helposti, kun sillä on aina ollut sellaiset ihanat silmät. Minne ne meni? Sitten oli terveydenhoitaja. Neiti PM sanoi, että se kysyisi, mitä haluaa joulupukilta lahjaksi, ennen kuin se pistää. Sitten se käskee kertoa jotain, mistä me tykätään itsessämme. Jos sanoo, ettei ole mitään, se sanoo kaikille, että niillä on nätit silmät. Ja kun minä menin sinne, se kysyi pistäessään, mitä haluan joulupukilta lahjaksi. Sitten se käski kertoa mistä tykkäsi itsessään. Ja kun sanoi, ettei mistään, se sanoi, että onhan sinulla Amia todella kauniit silmät. Ja yläasteella ne oli muuttuneet pullottaviksi ylisuuriksi ällötyksiksi, jotka varmaan pullahtaisi kohta päästä. Ja nyt ne näkeekin huonosti. Kukaan ei ole enää sitä mieltä, että ne olisi kauniit. Ei ne ole koskaan ollutkaan, lapsille aina vain sanotaan tuollaista. Ei lapset voikaan olla rumia, niistä tulee rumia vasta sitten kun ne kasvaa isoksi.

 

Vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan.

 

Sitä alkaa väsyttää. Olo on hengästynyt. Kuin olisi kiljunut kurkku suorana tai juossut kymmenen kertaa talon ympäri täysillä. Sitä väsyttää. Houre päästää irti? Viha jättää sen rauhaan taas hetkeksi? Se on onnistunut selviämään taas yhdestä tällaisesta hetkestä? Ehkä se uskaltaa lopettaa nyt kirjoittamisen? Ei tunnu kauhean pahalta enää. Ei hyvältäkään, mutta ei niin pahalta. Väsyttää. Ehkä se juo vielä kupillisen Nanin teetä ennen kuin se menee nukkumaan. Se on Nanin teetä. Lohtuteetä. On kauhean kylmäkin. Ehkä se lämmittää kaurapussinkin. Lämmittää kaurapussia kaksi ja puoli minuuttia mikrossa. Tai ehkä kolmekin. Ja vesi kiehuu ja se kaataa sen mukiin ja pystyy lämmittämään käsiä mukilla, kun teelehdet hautuu niissä hienoissa teepihdeissä vai mitkä ne oli. Ja tee tuoksuu hyvältä. Ja se mukikin on Nanin antama London-muki.

 

Joo. Niin se tekee.