Ei hän tule. Ei hän kuitenkaan tule.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olo on taas aika epätoivoinen. Kokeilin penkkariasuani ja kun katsoin itseäni peilistä, tuli oikein fiilis, että vau, minähän näytän melkein nätiltä. Ja sitten otettiin äidin kanssa kuvia ja kun katsoin niitä sitten, en näyttänytkään enää yhtään nätiltä. Minä näytin vain ylikiltiltä pikkutytöltä. Rumalta ylikiltiltä pikkutytöltä. Vampyyrin ei kuulu näyttää ylikiltiltä eikä pikkutytöltä. Eikä kyllä rumaltakaan, vaikka luulisi, että ei kaikki vampyyritkään aina niin kauniita ole. Mutta kyllä ne on. Edes etäisesti. Ei ainakaan rumia. Sellaisia niin kuin minä.

 

Minun oli tarkoitus laittaa tänne kuvakin itsestäni penkkariasussa, mutta en tiedä enää. Joo, ei kai sillä ole väliä blogini lukijoille, miltä minä näytän, mutta ei innosta sekään, että tietäisin kaikkien ajattelevan: ”Jaa tollanenko se vaan oliki.” Eikä se pukukaan näytä niin hienolta kuvissa mitä IRL.

 

Käteen sattuu. Minun käteni näyttää ihan raadellulta, kun siinä näkyy nykyisin kolme selkeästi näkyvää jälkeä sen entisen yhden sijaan. Koko ajan pitää muistaa pitää kättä oikein, että se ei vain näy kenellekään. Eikä se ole aina niin helppoa, kun siihen sattuu koko ajan. Ei siihen sattunut silloin maanantaina, mutta eilen illalla alkoi sattua ja tänään on sattunut koko päivän. Valivali.

 

Eikä NN kuitenkaan tule huomenna. Ei kuitenkaan tule. Sitten on kuukausi ennen kuin edes näen hänet. Sekin sattuu. En näe Naniakaan. Huomenna on viikko siitä kun olen nähnyt hänet viimeksi. Viimeksi näin kouluihmisiä maanantaina.

 

Välittääköhän NN minusta? Jos hän välittää, niin eikö se tarkoittaisi, että hänelläkin olisi ikävä minua? Onko taas väärin toivoa, että hän olisi surullinen myös? Olisi jotenkin kauheaa ajatella, että hän olisikin kauhean iloinen. Ei piittaisi pätkääkään minusta tai siitä näkeekö minua enää koskaan vai ei, mutta silti minä kirjoittaisin hänestä jotain suunnilleen joka päivä ja ajattelisin häntä ja kaipaisin häntä. Eikö hän tulisi penkkareihin?

 

Ei. Ei hän kuitenkaan tule.