Ärsyttää. Heräsin aamulla puoli kahdeksan aikoihin tekemään koodaustehtävät loppuun. Jostain syystä opettaja on muuttanut palautusajan siitä ihanasta puolestayöstä (23:55) keskipäivään. Mikä sinänsä ei muuta mitään, jos sen vain aikatauluttaa, mutta minulla kun kaikki menee aina siihen viimeiseen minuuttiin, niin kun ne palautusta edeltävät tunnit olen jollain toisella luennolla, kaikki menee ihan sekaisin.

Joten vaikka sain kaikki tehtävät tehtyä tänään aamulla, siihen meni sen verran pitempään, että en ehtinyt tehdä niitä toisen kurssin kotitehtäviä, ja koska en tietenkään voi mennä tunnille ilman että olen tehnyt kotitehtäviä, en mene sinne sitten tänään ollenkaan. Ja siis jos olisin herännyt vartin aikaisemmin tai ollut jäämättä jumiin siihen yhteen koodaustehtävään, niin olisin ehtinyt. Mutta kun ei, niin ei, joten nyt sitten mökötän kotona ja tunnen syyllisyyttä siitä, että en saanut kaikkea hoidettua ajoissa niin että olisin voinut mennä hyvillä mielin tunnille. Ei sillä, se tämän aamun kurssin opettaja on sanonut, että hänelle ei ole niin väliä olemmeko me siellä, mutta minä en yleensä tykkää skipata luentoja.

Mutta varmaan nyt sitten nukun ja teen ensi viikon kotitehtäviä ja varmaan jotain gradujuttuakin, ja yritän psyykata tämän pahan olon pois ennen kuin pitää mennä jousiampumaan, koska siitähän ei tule mitään, jos en pysty kasaamaan itseäni.

Pitää yrittää nyt skarpata ja hoitaa nuo yliopistoasiat vähän hallitummin ja aikaisemmin. Huoh.