Vaihteeksi melkein hermoromahdin tänään, kun sota niitä inhottavia pikkuötököitä vastaan ei olekaan ohi. Ne ovat levinneet ainakin koko keittiöön ja vessaan. Yritän aina listiä ötökät joita näen, mutta niitä tuntuu olevan loputtomasti joka paikassa. Inhottavinta oli töissä vessassa käydessä huomata, että sellainen tuholainen oli tippunut lattialle vaatteistani.

Sentään jotain positiivistakin on, kun yllättäen yksi feissari, annettakoon hänelle nimeksi vaikka... - hän kun opiskelee venäjää - laittoi tekstiviestin ja kysyi voisivatko hän ja Eero tulla luokseni kylään huomenna illalla. Koska olin jo aikaisemmin tänään päättänyt siivota juurta jaksaen koko kämpän niiden pikkuörkkien takia, sanoin, että se olisi kivaa ja odotan sitä aika innoissani.

Lisäksi kun bileissä oli se yksi feissari, jolla oli järjestelmäkamera, hän on laittanut nettiin ottamiaan kuvia. Olin kauhean ahdistunut silloin muutamien kuvien jälkeen, koska tunsin itseni niin rumaksi ja olin varma, että suunnilleen jokainen kuva on jollain lailla pielessä. Yllättäen - vaikka taas näin kameran kautta, miten lihava olen - minulla oli onnistunut ilme ja asento niissä kuvissa. Eikä vain ok onnistunut, vaan todella onnistunut! En vain ole kuvassa normaalin näköisenä, vaan näytän kiinnostavalta ja se kuva on enemmänkin kuin vain nätti kuva! Olen ihan innoissani, sillä en tiennyt, että osaan oikeasti saada ilman valmistautumista ja suunnittelua tuollaisen läsnäolon, "flirtin" kameran kanssa ja persoonallisuuden näkymään.

Ehkä sitä pitää vielä vähän pitää toiveita yllä sen malliuran suhteen. Bileitä seuraavana yönä näin myös unta, että olin päässyt Huippumalli Haussa -kilpailuun ja se tahti oli kauhea ja tyttöjä oli n. 50 ja yhden päivän aikana oli peräkkäin monia haasteita, joiden suorittamiseen oli todella lyhyitä aikoja, ja joiden jälkeen kilpailusta potkaistiin pihalle 5-6 kilpailijaakin kerrallaan.

Vaihteeksi tässä välissä kävin siivoamassa ja löysin uuden suunnattoman ötökkäkeskittymän. Rottien ruoat ovat ihan pilalla suurin osa. Ei onneksi kaikki, sillä minulla tosiaan on paljon erilaisia ja osa on ollut ihan eri paikassa. Kuitenkin piti kaksi valtavaa pahvilaatikollista ruokaa raahata ulos, joissa oli yhteensä suunnilleen kymmenen kilon edestä ruokaa. Piti heittää myös ne vähätkin ruoat, jotka olin kuivakaapista pakkaseen laittanut, sillä muutamasta niistä löytyi heti kuolleita örkkejä, jolloin pidin todennäköisenä, että muissakin olisi. No, toisaalta positiivista se, että löysin jonkun syyn, että niitä hirviö-örkkejä täällä vielä niin paljon vilisi. Toivottavasti tämä auttaa pääsemään niistä eroon.

Ja nyt siivoustauolla katson luonnollisesti Brittien Huippumalli Haussa -jaksoa.