Vaihteeksi olen puolikuntoisena töissä ja teen "äänettömiä" tallennuksia, koska kurkku oli taas aamulla järkyttävän kipeä, vaikka luulin päässeeni jo tästä kamalasta taudista! Olen vetänyt koko päivän kuumaa kaakaota ja Strepsils-kurkkupastilleja, mutta ei auta. Yskin jatkuvasti, mikä on toivottavasti hyvä merkki, koska sittenhän siitä pääsisi eroon?

Nina2 lähetti minulle vaihteeksi postia ja siitä kävi ilmi kaupungin järjettömän huono työtilanne tällä hetkellä. Hän on koko syksyn hakenut töitä ja 30 hakemuksen lähettämisen jälkeen hänet kutsuttiin vain kahteen haastatteluun. Toisen niistä töistä hän sai, mutta sekin on vain joulunajan kiireapulainen, eli jouluaattona työsuhde päättyy.

Tänään tuli taas toimistonlaajuinen sähköposti, jossa valitettiin jälleen kerran siitä haastattelutahdista, jne. Siis haukkumista taas. Itse tarkkailen haukkana työpaikkailmoituksia ja lähettelen hakemuksia avoimiin työtehtäviin, mutta sen lisäksi lähettelen myös avoimia hakemuksia vaateliikkeisiin. Toistaiseksi en ole siis saanut kutsua edes haastatteluun tai mitään.

Laitoin tänään ammattijärjestöllekin postia ja kysyin meidän työpaikan ylityökäytännöistä. Eilen tallentelin kotona sellaiset 80 lomaketta ja siinä menikin paljon kauemmin kuin olin arvannut ja homma tuli valmiiksi vasta 2:00 yöllä. Ylipäätään jatkuvasti tulee viestejä, että pitää ottaa ylitöitä, mutta niistä ei makseta edes mitään ylityökorvausta vaan se sama paska 8€ tunti tai joku kappalemääräkorvaus, mikä on sekin älyttömän matala. Etenkin kun ottaa huomioon, että lisätyötä pystyn tekemään vain arkisin klo. 20:00 jälkeen tallennuksina tai sitten viikonloppuisin.

Nyt takaisin töihin. Tämä lomakkeiden tallentelu on kyllä kivaa, kun siinä on tavallaan eri pomo ja se ei ole sellainen niuho tyranni.