Jotenkin olo on taas rauhallisempi kuin edellisen kirjoituksen aikana. Parin päivän vetäytymisen jälkeen ilmaisin Twiningille lopulta sen että ehkä meidän olisi parempi jatkossa tavata enemmän kaveripohjalta, jos siis nähdään enää ollenkaan. Ja laitoin hänelle screenshotin yhdestä Friends with Benefits -määritelmästä, joka on se, miten itse näen sen ja sanoin hänelle vielä, että vaikka me oltaisiin eri mieltä siitä itse termin käytöstä, niin tuo määritelmä kattaa aika hyvin sen, mitä minä EN halua. Tässä on se määritelmä, jonka laitoin hänelle:

FRIENDS WITH BENEFITS
"Two friends who have a sexual relationship without being emotionally involved. Typically two good friends who have casual sex without a monogamous relationship or any kind of commitment."

 

Twining vastasi tuohon, että ymmärtää kyllä tuon määritelmän, mutta että ehkä se epäselvyys hänen osaltaan tuon suhteen liittyi siihen, että hänellä on joitain kavereita, jotka tekevät keskenään kaikenlaista, jota pitävät kuuluvaksi ihan kaveruuteen, eikä siis benefit-tyyppiseen kaveruuteen, kuten esim. pitävät toisiaan kädestä ja nukkuvat lusikassa samassa sängyssä, mutta että hänen mielestään sekin menee jo sen rajan yli, mitä hän pitäisi kaverillisena käytöksenä. Lisäksi hän sanoi, että vaikka hän nyt voi lukea tuon määritelmän, jota itse tarkoitan tuolla termillä, hän ei edelleenkään ole kyllä valmis sanomaan, että meidän välit olisivat olleet jotain joka täyttäisi tuon määritelmän, koska hänen mielestään kyse ei ollut kuitenkaan tuosta. Lisäksi hän sanoi, että eihän se siihen suuntaan olisi edes luisunut, kun kumpikin meistä on tehnyt jo alussa selväksi sen, että tuo Friends with Benefits on se mitä kumpikaan ei etsi. Sitten hän sanoi, että tämä meidän juttu lähti jotenkin todella nopeasti ja että varmaan hyvä ottaa rauhallisemmin tästä eteenpäin. Ja sitten hän vielä sanoi, että haluaisi kyllä nähdä minua jatkossakin mielellään ja kysyi sitten minulta, että mitä minä haluan.

Tuo on jotenkin... Ei nyt täydellinen viesti, mutta taas sellainen, joka sai minulle jotenkin paremman fiiliksen koko jutusta. Kun esimerkiksi tuo FWB-juttu, niin olin jotenkin ihan kokonaan unohtanut jo sen, että niinhän Twining sanoi silloin aluksi, että ei itsekään halua mitään FWB-juttua. Ja vaikka hän ei ole sanonut suoraan eikä tuossa viestissäänkään sen enempää selittänyt, millä lailla hän kokee, ettei meidän välinen juttu sovi tuohon määritelmään, mutta ehkä hän ei ole kuitenkaan sitten nähnyt minua pelkkänä kaverina? En halua olettaa mitään, ehkä kysyn sitä häneltä joskus tai ehkä en.

Jotenkin pehmenin kuitenkin tuosta viestistä ja vastasin, että kyllä häntä olisi edelleen ihan kiva tavata, kunhan otetaan tosiaan hitaammin, koska näköjään kun hänkin on ensimmäinen tyyppi jota olen tapaillut Tinderin kautta pitempään, on minulle itsellenikin vaikea hahmottaa, mikä se itsellekin sopiva tahti olisi. Ja sitten sanoin, että kai olen vain yrittänyt liikaa liian nopeasti, ja koska minulle uusiin ihmisiin luottaminen vie kuitenkin aina aikaa, on välillä ollut meidän tapaamisten jälkeen vähän kurja fiilis. Toisaalta sanoin myös, että en syytä häntä mistään, mutta että ehkä molemmat olisivat voineet tehdä jotain vähän toisin. Sanoin kuitenkin myös siitä, että välillä minusta tuntuu, että hän hakee jotain ihan muuta kuin minä ja että ehkä se hänen eksänsä on vielä niin paljon hänen mielessään, että hänen olisi hyvä työstää sitä ihan itsekseen, mitkä välillä saavat minulle vähän epäröivän fiiliksen, vaikka hänen kanssaan onkin välillä ollut tosi kivaa.

Niin päätettiin, että otetaan nyt ihan rauhallisesti. Terapiassa puhuin tästä myös ja yksi asia, jota terapeuttini sai minut miettimään, oli se, että ehkä minun on vain todella vaikeaa luottaa yhtään kehenkään. Toisaalta tuntuu, että terapeuttini on ehkä vähän vanhanaikainen seksin suhteen, niin tuli vähän sellainen fiilis, että hän vähän paheksui sitä, että olin mennyt Twiningin kanssa jo sänkyyn. Hermostuttaa vähän mitä terapeuttini sanoo huomenna, jos sanon hänelle, että päätettiin Twiningin kanssa, että jatketaan edelleen (myös muuten kuin kavereina), mutta että otetaan paljon hitaammin ja tutustutaan toisiimme ihan rauhassa. Ja niin kuin Twining sanoi, ehkä me molemmat myös vielä vähän opetellaan sitä että miten toisen kanssa ollaan, niin hitaampi tahti voi auttaa siihenkin.

Mutta tuo on selkäesti asia, joka on minulle ongelma. Sen jälkeen kun Twining laittoi sen viestinsä vastauksena siihen minun viestiini, jossa sanoin, että nyt hidastetaan jos ylipäätään nähdään jatkossa edes, tajusin, että kaikki värjäytyy mielessäni ihan erilaiseksi välillä. Niin kuin sen edellisen näkemisen jälkeen pidin aika todennäköisenä sitä, että Twining ei ollut ikinä tuntenutkaan minua kohtaan mitään ja että kaikki ne kivatkin asiat olivat vain jotain peliä tai valhetta, jolla hän on yrittänyt manipuloida minua, jotta olisin täysin hänen vietävissään, ehkä ihan vain jotta hän voisi testata kuinka pitkään voi minua vedättää ja naureskella itsekseen sille kuinka tyhmä olenkaan kun en tajua sitä.

Kun vakuutuin tuosta, niin kaikki mitä hän oli ikinä sanonut, muuttui mielessäni joksikin ihan muuksi. Niin kuin aikaisemmin silloin meidän tapaamisen aikana kun käytiin siellä teeliikkeessä ostamassa kaikenlaista, Twining sanoi häntä auttamaan tulleelle myyjälle, että ehkä hän voisi ottaa vähän "Love Shack" -irtoteetä, kun se nimi tuntuu ainakin tällä hetkellä tilanteeseen sopivalta. Ja sitten hän katsoi minuun, ja vaikka en kauhesti noteerannut sitä, kai toisaalta tuntui kivalta, että joku vadelmainen tee, jossa on joku rakkaus-tyyppinen nimi tuntuu sopivalta kun hän on minun seurassani. Mutta jälkeenpäin sekin muuttui siihen muotoon, että "Love Shack" - sehän on vain paikka jossa pannaan, eikö? Joten minä olin ihan täysi idiootti, kun kuvittelin, että se tarkoitti jotain kivaa rakkauspaskaa, kun Twining todellisuudessa halusi varmaan vain nöyryyttää minua julksella paikalla vihjailemalla sille randomille teemyyjälle, että panee minua. Toisaalta nyt mietin, että ehkä Twining ei vain tajunnut sitä sen seksimerkitystä, kun hän kyseli siltä myyjältä ihan vilpittömän kuuloisena, että onko sen nimen takana ihan jotain oikeaa tarinaa, tms. Mutta tuo on esimerkki siitä, miten ihan eri tavoilla saman tapahtuman voi tulkita.

Tai niin kuin sekin, että sen jälkeen kun oltiin silloin tapaamisen aikana puhuttu siitä, mitä me halutaan ja kun jo silloin oltiin vähän sillä mielellä, että otetaan rauhallisemmin, niin kun Twining yöksi jäädessään kyseli, että haluanko että hän nukkuu sohvalla, voiko hän ottaa farkut pois nukkumisen ajaksi, jne. niin aluksi ajattelin, että Twining on nyt vähän liian varovainen, mutta varmaan hän haluaa vain varmistaa, ettei hän tee mitään, mikä ei olisi minulle okei. Mutta sitten jälkeenpäin mietin, että sekin oli varmaan vain peliä, sellaista player-peliä ja että ei häntä oikeasti kiinnostanut minun hyvinvointini, vaan hän yritti vain vaikuttaa herrasmieheltä, jotta lämpenisin hänelle ja päästäisin hänet samaan sänkyyn nukkumaan. Kyllä tuo edelleen vähän vaivaa minua ja epäilyttää, etenkin kun Twining sanoi aluksi, että menee ihan kotiinsa yöksi, kun ei yleensä ole yötä muiden kämpillä, mutta sitten kun hän kuitenkin jäi, kävi ilmi, että hänellä oli kaikenlaista kamaa mukana, kuten oma suuvesi ja hiusharja. Niin siitäkin tuli sellainen fiilis, että se kaikki oli vain teeskentelyä ja että hän vain yritti saada minut jotenkin koukkuun yrittämällä vaikuttaa siltä, että olisi oikeasti alunperin suunnitellut lähtevänsä yöksi kotiin.

Nytkin kun Twining ei ole tänään laittanut minulle lainkaan viestiä vaikka tähän asti ollaan kumpikin laitettu vähintään kerran viestiä päivässä, huomaan, että se minun skeptinen puoleni taas alkaa syöttää minulle ajatuksia ja lietsoa sitä, että kyllä se kaikki oli vain peliä, ja että sen takia hän varmaan osaa sanoa juuri kaikki oikeat asiat, kun on vain niin tunteeton psykopaatti, että on opetellut kunnolla sen, miten muiden ihmisten tunteita saa manipuloitua tehokkaimmin. Yritän olla ajattelematta liikaa, mutta tuo kaikki tulee jotenkin itsestään. Ja tietysti mielessäni lasken koko ajan, että okei, nyt siitä on kohta 24 tuntia kun laitoin hänelle sen viestin ja että tämän jälkeen minun täytyy pitää vähintäänkin yhtä pitkä tauko hänen seuraavaan viestiinsä vastaamisessa. Tai toisaalta mielessä pyörii sekin, että ehkä nyt vain blokkaan hänet kaikissa mahdollisissa sovelluksissa ennen kuin hän vastaa, jotta minun ei tarvitse enää miettiä sitä milloinkohan hän vastaa, vaan sitten minä olen ollut se, joka on päättänyt saaneensa tarpeekseen meidän jutusta.

Ehkä tässä voi olla kyse juuri siitä, että minun on vain niin vaikea luottaa ihmisiin? Kun tapahtuuhan tuota täsmälleen samaa muidenkin ihmisten kanssa, mutta tuntuu, että Twiningin kanssa se vain jotenkin korostuu entisestään, tai ehkä vain huomaan sen paremmin, koska Twining osaa sanoa asioita, jotka rauhoittavat minut niin nopeasti, että se kontrasti niiden kahden eri fiiliksen välissä tulee näkyväksi minullekin. Kun yleensä joudun itse järjeilemään sen asian itselleni ja siihen menee yleensä pitemmän aikaa, yleensä varmaan viikkoja, eikä se mene koskaan sillä lailla kokonaan pois.

Tänään san tietää, että Lester oli viime vuonna hankkinut sen avovaimonsa kanssa yhdessä kissan. Jostain syystä se pisti jossain sisällä. Ja jotenkin haluaisin vain unohtaa sen, että olen ikinä tuntenut mitään koko tyyppiä kohtaan, kun vain nolottaa ihan käsittämättömästi, kun selkeästihän hän on ollut jo pitempään rakastunut siihen naiseensa, ja minä olen ollut täysi idiootti kuvitellessani, että meillä on välillä ollut joku yhteys.

Nyt kun mietin asiaa, niin tuokin on se täsmälleen sama asia kuin Twininginkin kanssa. Hmm. Ehkä on ainakin jotain mistä puhua huomenna terapiassa. En tiedä tuntuuko kaikille nämä samalta ja reagoivatko kaikki näin, mutta jotenkin minusta tuntuu, että ehkä eivät. Ainakin minua itseäni on hämmästyttänyt se miten ihan erilailla voin tulkita saman asian riippuen siitä mikä fiilis minulla on. Se ei tunnu ihan normaalilta ja tuntuu että se aiheuttaa minulle turhaa mielipahaa, niin terapia varmaan on juuri oikea paikka sen käsittelyyn.

Ja nyt Twining sitten vastasi. Haluaisin sanoa, että eihän sillä mitään väliä ole, mutta jotenkin tänään kun ajattelin jo, että Twining laittaa viestiä todennäköisesti sitten vasta huomenna kun on jo niin myöhä, huomasin, että minua harmitti se, että se meidän kaksi kuukautta jatkunut päivittäinen viestittelyketju katkeaisi nyt. Koska se on tuntunut jotenkin kivalta ajatuksen tasolla, sellaiselta vähän rauhoittavalta, kun olen ajatellut, että tyyppi on viestitellyt niin kauan kanssani päivittäin, vaikka varmasti hänellä on paljon tärkeämpääkin tekemistä.

Ehkä yritän nyt taas rauhoittua hieman ja mennä nukkumaan ajoissa, koska tänäänkin on ollut jo kauhean väsynyt olo koko päivän. Tuntuu, että saisin viikosta enemmän irti, jos saisin arkenakin nukuttua tarpeeksi, niin jaksaisin paremmin tehdä töiden jälkeen myös asioita. Kun alkuviikosta kyllä jaksan, mutta sitten jo näin puolivälissä viikkoa alkaa jo olla ihan zombimainen olo ja haluaisi vain nukkua (mutta ei kuitenkaan saa mentyä aikaisin nukkumaan...).