No niin, pakko sanoa. Ei kannattaisi, tietenkään, mutta ottaa päähän, joten sanon kuitenkin. Sinä hemmetin "Minä"-kommentoija: joko tosiaan teet sen, että kerrot kuka olet tai sitten jos et, niin voisit ainakin sanoa sen, ettei minun tarvitsisi miettiä, että kannattaako sitä antamaani sähköpostiosoitetta tarkistaa enää lainkaan, kun en kerran sitä normaalisti käytä. En tiedä, luetko tätäkään kirjoitusta, vai oletko vain unohtanut, jolloin tämä on yhtä tyhjän kanssa, mutta on tarpeeksi myöhä ja päässä heittää muutenkin juuri tarpeeksi siihen, että voin räyhätä blogissani jollekin tuntemattomalle ihmiselle josta en edes tiedä lukeeko hän sanomiseni.

Olen utelias ihminen, joten jonkun asian vihjaaminen tavalla, joka antaisi ymmärtää, että tuntisin sinut jostain netistä, on äärettömän ärsyttävää, jos totuutta asiasta ei omasta ehdotuksestaan huolimatta aio kertoa. Vielä alhaisempaa se on vain silloin, jos et koskaan tuntenutkaan minua, vaan pelkästään heitit sen vitsiksi.

Olen saanut tarpeekseni vitseistä! Olen saanut tarpeekseni ihmisistä! Olen kyllästynyt siihen, että jopa täysin tuntemattomat ihmiset saavat oloni tuntumaan täydellisen unohdetulta ja sellaiselta, että mietin, haluavatko ihmiset automaattisesti jossain tekemisissä kanssani ollessaan jotenkin saada vain vitsailtua kustannuksellani!

Siinä kaikki.