Kävin Natalian luona ja tuntuu, että miesvinkkien osalta vedin ainakin vesiperän. No, sain yhden vinkin, miten saada joku mies, josta on itse kiinnostunut: käyttäydy vain mahdollisimman kylmästi sitä miestä kohtaan. Tämä on kuulemma se, miten tulee toimia. Me Natalian kanssa eletään kyllä ihan eri maailmoissa. Tiedän kyllä, että monissa ihmissuhteisiin keskittyvissä ohjelmissa välillä neuvotaan esittää vaikeasti tavoiteltavaa, mutta luulin aina, että se on joku vitsi. Että eihän kukaan tosissaan sellaista tee. Mutta kuulemma miehet kiinnostuvat vain sellaisesta, mitä kuvittelevat että eivät voi saada.

Joten masentaa. Toisaalta Natalian kanssa jutellessa arvostan entistä enemmän niitä meidän erikoistumisopintojen kanssaopiskelijoita. Vaikka Natalia ja Nan ovat ihan huippuja tyyppejä, niin tunnen itseni välillä typeräksi heidän seurassaan. Tänään kommentoin Natalialle bussissa, että yhdellä bussiin nousseella tytöllä oli rohkelikko-takki. Natalia kuuli sen ensin, että "tohelo takki" ja kun toistin sanan, hän kysyi: "Mikä on Rohelikko?" Kun taas siellä pikkujouluissa yksi niistä bongasi luihuiskangaskassini ja kysyi, että olenko luihuinen, mihin hän totesi olevansa korpinkynsi. Hän myös sanoi, että se on se Pottermoren testi, joka on se oikea. Sitten siihen tulee kolmas tyyppi joka oli ilmeisesti kuullut sanan "korpinkynsi" ja kysyi että ai oletko sinä Amia korpinkynsi, niin minäkin! Korjasin ja sanoin, että olen luihuinen ja hän vielä varmisti, että onhan se se Pottermoren testi, jonka mukaan näin on. Ja tietystihän se on, koska kyllä minä nyt tiedän, että Pottermoren testi on se oikea.

Mutta se oli niin hienoa, kun tuntui melkein kuin että nämä ihmiset olisivat niitä joita olen aina yrittänyt löytää. Paska. Ei pitäisi kiintyä näin joihinkin tuntemattomiin ihmisiin. Ja Natalia oli sitä mieltä, että sen mukaan mitä kerroin hänelle, Lester ei todennäköisesti ole kiinnostunut minusta. Joten kai minun pitäisi jotenkin yrittää varautua siihenkin, kun vaan tietäisin että miten. Mielelläni lopettaisin kyllä tunteet häntä kohtaan, mutta tähän mennessä se ei ole onnistunut, niin koko juttu turhauttaa minua.

Tai ehkä minun ei vain pitäisi kuunnella Nataliaa miesjutuissa, kun tiedän ainakin sen, että meillä on täysin erilainen miesmaku, joten ehkä hänen tietämyksensä pätee vain siihen hänen suosimaansa miestyyppiin. Kun onhan se jotenkin ikävä tapa nähdä miehet. Ei sillä, se hänen taktiikkansa toimii kuitenkin loistavasti, kun miehiä riittää. Joten tilastomatikan näkökulmasta kannattaisi toimia Natalian taktiikan mukaan eikä omani. Masentavaa.