Pääsin YTHS:lle jo samana päivänä kun soitin, eli nyt on jalka-asia diagnosoitu ja plantaarifaskiittihan se oli. Nyt on kolmen viikon päähän varattu aika fysioterapeutille. Toivon että se ei ole se sama fysioterapeutti jonka luona kävin parin vuotta sitten ja joka pyysi varaamaan uuden ajan ja tekemään kotona nilkkaharjoituksia, koska enhän minä sitä aikaa varannut. Tänään en mennyt töihin, koska minulla on ollut hieman kipeä olo nyt parina päivänä. Terapeuttini oli eilen aika ehdoton, että jos kerran on kipeä, niin silloin ei mennä töihin. Olin tosiaan jättänyt keskiviikkona menemättä luennolle ja ajattelin mielessäni, että okei, olen nyt sitten "kipeä", vaikka jätin menemättä paitsi sen takia että jalka oli turvonnut ja niin outo että kävely oli vaikeaa, niin myös siksi, että minulla oli väsynyt olo. Ja eilen ja toissapäivänä minulla oli hieman lämpöä ja kurkkuni on ollut kipeä ja punoittava suunnilleen kuukauden.

No ensimmäistä kertaa olin siis nyt poissa töistä ja jouduin menemään työterveyteen. Siellä sitten tehtiin nieluviljelyskin, koska kurkkuni näytti kuulemma punoittavan niin ärhäkästi, että oli hyvä testata ettei kyse ole streptokokista. No ei ollut, mikä oli minusta oikeastaan vähän harmi, koska se tarkoittaa, että siihen ei ole mitään täsmälääkettä. Ja kun tuo kurkkukipu on ollut jo kuukauden, niin millä todennäköisyydellä se menee itsekseen ohi nyt viikonloppunakaan? Sain neuvoksi ottaa tulehduskipulääkettä kolmesti vuorokaudessa ainakin nyt viikonlopun, niin toivotaan että se auttaisi. Tänään on ollut todella vetämätön olo. Eilenkin nukahdin jo joskus kahdeksalta illalla, koska olo oli vain niin väsynyt. Ja minulla on koko ajan joko kylmä tai sitten hikoilen. Olo on siis hyvinkin kipeä, mutta tänään ruumiinlämpökin on ollut ihan kiltisti alle 37, eikä kurkkukivun lisäksi muita oireita ole - paitsi siis väsymys, "kuumeinen" olo, lihassärky ja yleinen voimattomuus. Niin ja silmiä pistelee myös niin kuin silloin kun on kuumeessa. Ja kaikki tämä eikä kuumetta ole. No, ehkä tämä olo tästä parantuu kun saa levätä vielä pari päivää. Ja sitten on vain viikko töitä, minkä jälkeen on se palkaton vapaaviikko, jonka lopuksi on se Pariisin-matka!

Rotanruokapaketin piti tulla tänään, mutta joko sitä yritettiin toimittaa juuri sen 90 minuutin aikana kun olin työterveydessä, tai sitten sitä ei muuten vain tuotu. Paketin seurantaan on tänään aamulla ennen seitsemää lisätty "your parcel is on the vehicle for delivery" eikä muita merkintöjä vielä näy. Ja eilen sitä yritettiin toimittaa myös, mutta lähdin terapiaan, joten en ollut pariin tuntiin kuljetusaikana kotona ja silloin sitä tietysti yritettiin toimittaa. Tänään olin siihen aikaan kotona jo, mutta pakettia ei näkynyt eikä kuulunut. On tosi ärsyttävää, että he eivät voi arvioida kuin päivän tarkkuudella milloin paketti toimitetaan tai edes soittaa sitä ennen. Eli pitäisi vain istua koko päivä kotona ja odottaa milloin he suvaitsevat paketin toimittaa. Toisaalta yritän mahdollisuuksien mukaan olla kyllä kotona, koska paketti painaa 30 kg ja olisi niin kiva saada se eteiseen asti valmiiksi. Ja millä minä muka sen haen jostain 12 kilometrin päästä keskeltä ei mitään?

No, josko he saisivat sen toimitettua sitten tiistaina ennen kuin minun pitää lähteä yliopistolle, tai sitten jätän sen pirun valtakirjan oveen, josko he suostuisivat jättämään sen paketin ovelle. Kotimainen tukkufirma josta ostin toisenmerkkistä rotanruokaa jättä ruokapussit kiltisti ovelleni eikä tarvittu valtakirjaa tai mitään. En usko, että kukaan parissa tunnissa varastaa jotain rotanruokaa rappukäytävästä.

Aivot eivät toimi, ehkä menen jo nukkumaan.