VAROITUS: Tämä viesti sisältää ankaraa fanitusta erinäisiä ihmisiä kohtaan

KRIÄÄH!!!

Miksi, miksi, MIKSI Kristianin piti pudota?! Vaikka olenkin kannattanut Kristiinaa alkukarsinnoista alkaen, olin tänään sitä mieltä, että hän olisi saanut ehdottomasti pudota ennemmin kuin Kristian. Siis ajatelkaa, minä, vain klassista ja leffamusiikkia kuunteleva anti-poppari-hevari-rokkari oikein halusin kuulla Kristianin laulavan. Hän oli kaikkein monipuolisin, etenkin minulle, joka en oikeastaan tiedä mitään popista/rokista/hevistä. Hän lauloi aivan laidasta laitaan.

Arista en ole pitänyt. Parhaiten voinen selittää suhtautumistani häneen lainauksella TSH:sta: "Ehkä lampaiden mielestä lampaat näyttävät erilaisilta." Sama on minun ja hevin kanssa. Kaikki Arin finaalissa vetämät biisit ovat kuulostaneet täsmälleen samoilta, ja jos ne soitettaisiin minulle nyt sekoitetussa järjestyksessä, en osaisi laittaa niitä oikeaan järjestykseen. Minä en saa niistä irti mitään, ne ovat minulle vain sekaista puuroa, jota kuunnellessani saan lisäksi päänsäryn. Anna ei ole vakuuttanut missään vaiheessa, sillä jos Kristiina laulaa nenään, niin Anna laulaa ajoittain sellaisella kauhealla kurkkuäänellä, josta en vain pidä. Kristiinassa parasta on esiintyminen ja ääni. Suomalaisissa biiseissä hänen lievä nenä-äänensä tuntuu korostuvan, mutta kun hän laulaa oikeassa vireessä ja oikeanlaisen biisin, se muuttuu juuri täydelliseksi.

Argh! Miksi Kristian tippui... Joo, okei, myönnetään, minun suosikkejani on tippunut ennenkin ja yleensä suosikeilleni leffoissakin käy aina huonosti. Kristian lauloi hyvin ja monipuolisesti, mikä nosti hänet muiden yläpuolelle, mutta ei se hänen ulkonäkönsäkään mitenkään haitannut. Köh. Joo, totanoin, hän oli minun mielestäni alusta asti hyvä, mutta kun hänen hiuksilleen ja parralleen tehtiin jotain, niin sen jälkeen vasta aloin kannattaa häntä voittoon.

Olen ihan periaatteessa kaikkia pitkähiuksisia miespuolisia ihmisiä vastaan. Tai ei minulla ole oikeastaan paljon mitään heitä vastaan, vain heidän hiuksiaan vastaan. Vanhanaikaista tai ei, niin minun mielestäni pojilla/miehillä kuuluu olla lyhyet hiukset. Tai vaikkei välttämättä ihan minilyhyet, niin ei kuitenkaan mitään kauheaa hyperlettiä. Joten sitten kun pidän jonkun pitkähiuksisen miespuolisen henkilön hiuksista, niin se on sitten extraerikoisuustapaus. Ja Kristian Meurman uusine hiuksineen lavalla... No, välillä oikeasti näytti siltä, että NN olisi vetämässä siellä jotain biisiä.

NN ei oikeasti näytä häneltä, paitsi hiuksista ja silmistä. Siis meidän koulussamme useimmilla pitkätukkaisilla hevaripojilla on kiharat hiukset, mikä on aika huvittavaa. Sitten niillä, joilla ei ole kiharia hiuksia, se hiusväri on vain jotain niin kauheaa tai hiukset hapsottavat ja näyttävät kuolleilta. Siis paitsi NN:llä. NN:n hiukset eivät ole ihan mustat, vaan niissä on se rusehtava vivahde, joka näkyy etenkin oikein valoisassa. Ja hänen hiuksensa ovat siis ihan melkein tikkusuorat ja ne näyttävät niin hyväkuntoisilta, että minunkin käy ajoittain kateeksi.

Ja sitten on vielä ne silmät. Siis oikeasti. Ne silmät ovat vähän niin kuin Johnny Deppin ja Orlando Bloomin silmät sekoitettuna, mutta vielä astetta vaikuttavammat. Siis sellaiset täydelliset melkein mustat. Olen koko ikäni ollut tummahiuksisia ja ruskeasilmäisiä poikia vastaan, koska he ovat jotain, minkä minä luen yleissöpöksi, enkä minä pidä yleissöpöistä ihmisistä. Mutta NN on kuitenkin "vain" söpö, mikä on kylläkin minun näkökulmastani paljon parempi asia.

Minä olen muutamia vuosia jo ajatellut, että vaikka ajatuksia ei oikeasti voi lukea, se, mitä ihmisen silmistä näkee on kuitenkin hyvin lähellä sitä. Siksi minä pidinkin NN:stä heti siitä hetkestä lähtien kun näin hänen silmänsä. Niitä on oli oikeasti aluksi kauhean vaikea nähdä, koska hän hautautui hiuksiinsa, mutta kun tein hänen kanssaan joitain englannin paritehtäviä viime vuonna, niin aina silloin tällöin hän kurkisti sieltä hiusten lomastaan ja minä melkein niinkuin hyvin lähelle näin hänen päänsä sisään. Ja ajatelkaa: Jos joku sellaiset silmät omistava sanoisi teille jotain, ja vaikka ei hymyilisi ihan, niin ne silmät hymyilisivät...

Jotta tämä ei menisi pelkästään NN:n fanitukseksi, niin mainitsempa hänestä jotain huonoja puoliakin. Niillä ei kuitenkaan oikeasti ole paljon merkitystä, mutta haluan mainita niitä tehdäkseni selväksi, että hän ei ole täydellinen. Minä en koskaan ihastu täydellisiin ihmisiin, enkä ainakaan ulkonäöltään täydellisiin. Niin, NN:n huonoja puolia. Hänellä on jotenkin oudohko nenä. Ja hänellä on akne. Ja hän pureskelee kynsiään. Mutta ne eivät haittaa, sillä minä en pidä hänestä nenän takia tai ulkonäön takia, vaikka joku niin selitykseni takia ehkä luulisi. Okei, kynsien pureskelu on ällöttävää, mutta minkäs teet. Hän lisäksi ilmeisestikin pyrkii antamaan itsestään ylimielisen kuvan. Sellaisen, että hän yrittää esittää sitä, mitä hän oikeasti on, mutta liioittelee sitä sen verran, että se hänen asenteensa tulee takuuvarmasti kaikille selväksi.

Ja yksityiskohdat hänessä... Hänellä on täsmälleen yksi korvakoru enemmän kuin minulla. Eli siis hänellä on se yksi korvakoru, koska minulla ei yhtään korvakorua ole, eikä ole koskaan ollutkaan. Ja hän pitää TSH:sta ilmeisestikin melkein yhtä paljon kuin minä (hän otti pultit siitäkin, kun äidinkielen tunnilla klassikoita taululle kirjoitettaessa joku kirjoitti TSH:n "Loru Sormusten Herrasta"), eikä hän pidä hämähäkeistä, kuten en minäkään. Hän on syntynyt alkuvuodesta, kuten minäkin (onko maaliskuu alkuvuosi?). Huomattavaa on myös, että hän on minua vanhempi. Ainakin puolitoista kuukautta vanhempi. Ja hän on myös pitempi.  Mutta tyhmempi. Se on fakta, ei loukkaus.

Nyt tuntuu vähän paremmalta ja rennommalta, kun sain julkisesti fanittaa ja ihkuttaa NN:a. Kirjallisuusessee piti kirjoittaa valmiiksi tänään ja antaa Nanille arvosteltavaksi huomenna, mutta kai sitä voi päivällä lykätä... Etenkin kun minun pitää nyt yrittää olla kaikin tavoin mahdollisimman rennossa kunnossa, kun se huominen konsertti hermostuttaa niin, että se kappale menee nyt surkeammin kuin koskaan. Ja minun täytyy saada kasaan ne ajatukset, jotka NN on sekoittanut. Minä en pidä siitä, että pidän ihmisistä. Siis pidänpidän sillä tavalla. Se ei ole loogista ja se on äärettömän tuskallista ajoittain. Etenkin kun minulla on tapana möhliä ja antaa itsestäni aina sellainen kuva, jota en haluaisi antaa. NN luultavasti luuli ainakin jossain vaiheessa, että en pidä hänestä lainkaan, koska en saanut sanaa suustani hänelle. Nyt hän sitten luultavasti luulee, että olen ujokilttikoulutyttömäisesti ihastunut häneen, ja että punastuisin ja änkyttäisin, jos hän sanoisi minulle jotain. Hmph. 

Lopuksi vielä NN -sitaatteja:

***

 

Maantiedon opettaja: *puhuu vaikutusalueista* ”Niin keiltä ei käydä koskaan ostoksilla Seinäjoella? NN? Miksei teiltä käydä Seinäjoella?”<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

NN: ”Koska Seinäjoki on p*rseestä.” ^^ (ß Aurinkoinen hymy :D)

 

***

 

Amia: *ruotsintunnilla paritöitä tehtäessä* ”Öh, jag hatar… *tajuaa, ettei tiedä sanaa ”omahyväinen” eikä ”itsekeskeinen”, joten etsii tekstistä epätoivoisesti jotain vihattavaa* dumma! Eööh, jag hatar dumma människör.”

 

NN: ”Auts.”

 

***

 

Amia: *englannin tunnilla paritöitä tehtäessä* ”How many times people go in for that hobby you choosed during a week?”

 

NN: *laskuvarjohyppäyksestä* “Well, how many times you can die?”

 

***

 

NN: *autolla ajamisesta kavereilleen* “Se on vähän niin kuin mopo-vaihe yläasteella. Aluksi se on niin siistiä, mutta sitten kun on hetken ajellu, niin sitten huomaa, että ei se niin siistiä ookkaan.”

 

***